Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Slušalice za deljenje muzike – Maxell Mxh-Hp650 KUMA

Prošlo je vreme kada se muzika pomoću slušalica delila tako što svaki slušalac stavi po jednu „bubicu“ u svoje uvo. Osim što je ovakav način slušanja potpuno nepraktičan zbog položaja u kome moraju da budu oba slušaoca, ni sa tehnička strane nije prihvatljiv (jer oboje čuju samo mono zvuk).

 
Maxell-Mxh-Hp650-KUMA

Zato je Maxell došao na ideju da podeli zvuk između slušalaca na tehnički prihvatljiv i daleko lakši način – povezivanjem dva para slušalica. Da, Maxell Mxh-Hp650 KUMA ima mogućnost da prosledi zvuk na još jedne slušalice, koje će se na njih povezati standardnim putem, preko 3.5 mm stereo konektora. Ovim se izbegavaju i dodatni kablovi sa dva izlaza za slušalice (tzv. „lopovi“), a i zvuk se može proslediti i do više slušalaca, pod uslovom da svaki od njih koristi ove slušalice (redna veza).

Same slušalice su lepo i moderno dizajnirane. Poseduju zvučnike prečnika 40 mm, obloženim mekanim sunđerom koji lepo prijanja na uši i obezbeđuje dugotrajno slušanje muzike bez nelagodnosti. Frekventni opseg drajvera pokriva pun čujni opseg čoveka, tako da su u stanju da precizno reprodukuju sve zvuke. Zgodno je i što slušalice imaju integrisan mikrofon, pa mogu da se koriste i prilikom telefoniranja.

Maxell Mxh-Hp650 KUMA predstavlja jedan zaokružen i, moramo da kažemo, veoma interesantan proizvod. Dobar kvalitet zvuka i dodatne funkcionalnosti čine ga odličnim saputnikom, pogotovo kada ono što slušate želite da podelite i sa svojim prijateljom ili voljenom osobom.

Kontakt: Dudi Co.

Detaljne karakteristike:

Veličina drajvera 40 mm
Frekventni opseg 20 Hz – 20 KHz
Magnet Neodimij
Osetljivost 103 +/- 3 dB (na 1 KHz)
Impedanca 32Ω +/- 15% (na 1KHz)
Ulaz 30 mW (maksimalno 2000mW)
Mikrovon Da
Ostalo Izlaz za slušalice
© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela