Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Prijatan za oko i bogat karakteristikama – Novi Philips 346P1CRH monitor

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje lansiranje 34-inčnog (86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD monitora. Sa zakrivljenim WQHD ekranom s DisplayHDR 400, ovaj monitor nudi izvanredne vizualne performanse, a osim što nudi niz prikladnih karakteristika povezivanja, poput ugrađene USB-C priključne stanice i KVM sklopke, nudi i široku lepezu tehnologija i inovacija za poboljšanu udobnost korisnika i mogućnost za izrazito produktivan i prijatan radni dan.

 

Philips 346P1CRH prednja strana monitora

 

Povezivanje bez prepreka

Što se tiče povezanosti, Philips 346P1CRH ima sve. Opremljen je DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 i RJ45, a ima i ugrađenu USB-C priključnu stanicu s isporukom energije koja nudi trenutnu produktivnost. Korisnici mogu jednostavno i lako povezati sve svoje periferne uređaje na monitor, eliminišući nered uzrokovan kablovima tokom ponovnog punjenja prenosnog računara i to jednim jednostavnim, reverzibilnim USB-C priključkom koji isto tako omogućuje gledanje videozapisa visoke rezolucije, prenos datoteka velikom brzinom i još mnogo toga. Zahvaljujući tehnologiji MultiView, korisnici mogu iskoristiti dualno povezivanje i pregled za istovremeni rad s više uređaja, poput računara i prenosnog računara, dok MultiClient integrisani KVM preklopnik omogućuje kontrolu dva odvojena računara s postavom miša i tastature pružajući mogućnost prebacivanja napred i nazad između izvora samo jednim pritiskom na dugme.

Vrhunski kvalitet slike

Philips 346P1CRH korisnicima nudi pravi vizuelni užitak CrystalClear slika s QHD rezolucijom 3440 x 1440 za izrazito oštar i stvaran kvalitet slike. VESA sertifikovani DisplayHDR 400 znači dodatno osvetljenje, dublje kontraste i zadivljjuće boje za slike koje zaista ostavljaju utisak. Široki uglovi gledanja na ekranu 178/178 i format UltraWide 21: 9 čine ga dovoljno velikim za smeštaj grupnog rada, kao i za uporedbu više datoteka međusobno, koje profesionalci u finansijama, bankarstvu i grafičkom dizajnu sigurno cene. A i fanovi igara takođe će uživati u ovoj vizuelnoj poslastici i to zahvaljujući tehnologiji Adaptive Sync koja garantuje brzu i fluidnu igru.

Dodatna udobnost, poboljšana praktičnost

Philips 346P1CRH obiluje pametnim i efikasnim funkcijama koje povećavaju udobnost i praktičnost. Postolje podesivo po visini osigurava ergonomsku lakoću, dok karakteristike komfora za oči uz TUV sertifikat smanjuju umor očiju. Prikladna Windows HelloTM skočna web kamera opremljena je tehnologijom prepoznavanja lica i pruža sigurne veze, a može se diskretno ukloniti kad se ne koristi. Ovaj monitor je i ekološki prihvatljiv, a nudi karakteristike za uštedu energije kao što su LightSensor i PowerSensor koje mogu uštedeti do 70% na troškovima energije. Takođe ispunjava standarde EnergyStar 8.0, EPEAT  i RoHS, ne sadrži štetne tvari poput žive i olova i koristi 100% reciklirani ambalažni materijal.

Snažan, bogat karakteristikama i zadivljujuć, Philips 346P1CRH monitor biće dostupan od marta s preporučenom maloprodajnom cenom od 69,276.00 din. (bez PDV-a)

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela