Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi Philips 4K UHD monitor spreman je da impresionira svojim bojama i brzinom prenosa podataka

Novi monitor Philips 288E2UAE (28″/71,1 cm), sa svojih 1.07 milijardi boja, USB 3.2 SuperSpeed prenosom podataka, i tankim, atraktivnim dizajnom, savršen je izbor za korisnike koji traže elegantan izgled i izvedbu na profesionalnom nivou za zabavu kao i rad. Ovaj novi Philipsov monitor je idealno rešenje za čitav niz različitih načina rada i postavki, zahvaljujući mnoštvu karakteristika koje su obično povezane s poslovnim okruženjem, a koje sada i kućni doživljaj podižu na sledeći nivo.

 

288E2UAE_00-IMS-tr_TR

 

Život u boji

Što se tiče visoke rezolucije, detalja i slika, nikakav kompromis nije prihvatljiv. Korisnici očekuju najbolje iskustvo od svakog ekrana koji koriste, bilo da se radi o pametnom telefonu ili TV-u. Kada provode više vremena ispred monitora, to ima još veću važnost u njihovim svakodnevnim aktivnostima. Novi monitor Philips 288E2UAE nudi UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) rezoluciju, UltraWide tehnologiju, i 1.07 milijardi boja. Svaka boja oživi, a svaki detalj je poboljšan, čineći slike, videozapise i proračunske tabele preciznim. Novi monitor od 28 inča nam stiže sa IPS LED tehnologijom za što prostraniji pogled i SmartContrast za bogate crne detalje, pružajući korisno vizuelno iskustvo koje korisnici očekuju od Philipsovog monitora. Kada su zadaci složeni i višestruki, korisnici se mogu pouzdati u tehnologiju MultiView za istovremeno povezivanje dva uređaja, kao što su računar i laptopa.

Brzo i jednostavno

Za posao, zabavu i sve druge zadatke korisnici žele brzinu i jednostavnost upotrebe. Novi Philipsov monitor ima USB 3.2 SuperSpeed, nudeći jedan USB upstream port i četiri downstream porta, tako da korisnici mogu povezati svoju tastaturu i miša sa monitorom i koristiti ih za upravljanje. Jedan USB priključak podržava brzo punjenje i zadovoljava standard USB-IF Battery Charging (BC1.2), omogućavajući korisnicima da pune svoje kompatibilne pametne telefone. Za više opcija nudi i HDMI i DisplayPort povezivost. Svi priključci nalaze se na jednoj vodoravnoj liniji na zadnjoj strani monitora, a sistem upravljanja kablovima pomaže u održavanju radnog prostora urednim. Tipka EasySelect, joystick koji omogućuje brzi pristup izborniku monitora, čini život još lakšim. Svaki detalj ima za cilj  da održava prednju stranu monitora čistom kao i uredan radni sto.

 

 

Dizajn i udobnost

Philipsovi monitori poznati su po elegantnom dizajnu i karakteristikama koje omogućavaju udobnost, a Philips 288E2UAE ispunjava svako od ovih obećanja. Nudi ultra uski okvir, tanji dizajn i elegantno postolje, što ga čini idealnim izborom za uređenje doma, a istovremeno nudi bolje područje gledanja. Podesivo postolje može se nagnuti (-5/20 stepeni) i postaviti na optimalnu visinu zahvaljujući svojoj mogućnosti podešavanja visine do 100 mm. Jednostavan za gledanje, monitor Philips 288E2UAE ima ekran koji ne reflektuje svetlost, EasyRead način za čitanje poput papira, tehnologiju Flicker-free i LowBlue način rada za prijatnije gledanje.

Ovaj Philips monitor takođe se ističe karakteristikama održivosti. U skladu je s RoHS standardima, ima EnergyStar 8.0 i TCO sertifikat, ne sadrži olovo i živu, a koristi 100% ambalažu koja se može reciklirati.

Philips 288E2UAE monitor biće dostupan od februara po preporučeno maloprodajnoj ceni od 38.878 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela