Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Epson zaokružio svoj asortiman EcoTank mono štampača

Smanjite troškove štampanja, uštedite vreme i smanjite potrošnju energije! Nadovezujući se na uspeh EcoTank asortimana, Epson je najavio dva nova modela kako bi upotpunio svoj portfolio mono štampača sa rezervoarom za mastilo (M1170, M2170). Pružajući sve prednosti laserskog štampača, ali sa impresivnim uštedama po kojima je poznat EcoTank asortiman, ovi izdržljivi, brzi i energetski efikasni štampači namenjeni su korisnicima i preduzećima kojima je potrebno jeftino rešenje za štampanje velikih količina crno-belih dokumenata.

Lee Withers, menadžer proizvoda pri Epson Europe, ovom prilikom je rekao: „Naši štampači sa sistemom rezervoara za mastilo dostigli su više od 30 miliona prodatih jedinica širom sveta, zato što su se pokazali kao pouzdani, ekonomični i efikasni sistemi za štampanje. Ovi novi mono EcoTank modeli će se nadovezati na taj uspeh, pružajući korisnicima i malim preduzećima rešenje za dramatično smanjenje troškova štampanja, uz uštedu do 50% u periodu od tri godine, u poređenju sa monohromatskim laserskim štampačima“.

 

1920_productpicture-hires-en-int-et-m1170-cmyk-605400

 

Ekonomični EcoTank pruža suštinski drugačije rešenje u poređenju sa laserskim štampačima. Uz izuzetno nisku cenu po stranici, korisnici mogu da odštampaju do 11.000 stranica u crnoj boji koristeći bočice koje se dobijaju uz sam štampač. Veliki rezervoar za mastilo se puni mastilom iz bočica koje se dobijaju uz štampač, umesto tonera. Zamenske bočice sa mastilom su takođe pristupačne i korisnicima mogu da uštede i do 90% na ceni po stranici.

Asortiman EcoTank mono štampača namenjen je širokom spektru korisnika i preduzeća koji potražuju štampač sa jednom funkcijom (M1100, M1120, M1140 i M1170), 3-u-1 (M2140 i M2170) ili 4-u-1 uređaje (M3140 i M3170). Korisnici mogu da pronađu model koji odgovara njihovim potrebama među specifičnim modelima koji nude obostrano štampanje, automatski mehanizam za uvlačenje dokumenata, ležište od 150 listova ili 250 listova, kao i različita rešenja za povezivanje kao što su USB, Wi-Fi i Ethernet.

Napravljeni za prometne radne prostore, ovi modeli minimizuju potrebe za zamenom potrošnog materijala i ne zahtevaju vreme potrebno za zagrevanje, uz veliku brzinu štampanja do 20 ppm. Kao dokaz o trajnosti i pouzdanosti ovih štampača, svaki model dolazi sa standardnom jednogodišnjom garancijom i promotivnom trogodišnjom garancijom (ukupno tri godine).

Štampač je inteligentno dizajniran sa kompaktnim gabaritima i rezervoarom za mastilo koji je postavljen na prednjem delu, a ne sa strane. Ovo omogućava da se nivoi mastila gledaju spreda, što daje veću fleksibilnost u pogledu mesta na kojem se štampač može postaviti. Zarad ugodnog iskustva, bočice imaju sistem za strujanje vazduha, tako da tokom procesa punjenja nije potrebno stiskanje. Mono štampači su energetski efikasni i pomažu pri minimizovanju potrošnje energije i smanjenju ukupnih troškova. U poređenju sa mono laserskim štampačima, korisnici mogu da uštede i do 95% u potrošnji energije.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela