Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Ekstremno brz gejming visoke rezolucije s monitorom AGON by AOC Q27G2S/EU

Jedan od vodećih globalnih brendova gejming monitora i kompjuterske opreme– AGON by AOC – predstavlja AOC GAMING Q27G2S/EU, genijalan monitor savršen za gejming avanture  današnjice. 27-inčni Q27G2S/EU monitor dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje i brzinom osvežavanja od 165 Hz, savršenom za brzo i kompetitivno iskustvo igranja.

Za avanture koje dolaze

AGON by AOC dočekuje sve avanturiste s vrlo atraktivnom kompozicijom: gejming monitor savršeno usklađen s hardverskom tehnikom modernog gejming računara. QHD rezolucija (2560 x 1440 piksela) trenutno je najbolja kombinacija za igrače koji žele da pređu s Full HD-a, a istovremeno žele da postignu visoke brzine kadrova sa svojim GPU-ovima. Veliki 27-inčni monitor je savršen par ovoj rezoluciji i ova kombinacija rezultira jasnim, oštrim vizualima i prikladnom gustoćom piksela od 109 ppi, ne zahtevajući skaliranje.

 

0001 aoc monitor q27g2s_eu_front_left

 

Naoružan za nadolazeće bitke

AOC GAMING-ov Q27G2S/EU dolazi s IPS panelom koji nudi prijatno široke uglove posmatranja. Sa svojom 10-bitnom dubinom boje, panel može prikazati 1.07 milijardi različitih boja i njihove precizne i glatke tranzicije bez brendinga (u zavisnosti od vizuelnog sadržaja i primenjenoj kompresiji). IPS panel takođe osigurava široku pokrivenost raspona boja i njihovu izuzetnu tačnost: savršene karakteristike za ambiciozne YouTubere ili streamere koji žele da uređuju svoje snimke i dele ih s pratiocima, ili za one koji jednostavno žele da uživaju u sadržaju – bilo da se radi o igrici ili filmu – upravo onako kako ga je zamislio montažer.

QHD rezolucija Q27G2S/EU monitora odlično dopunjuje trenutni gejming računar, a nudi uvećanu oštrinu u poređenju s Full HD monitorima, omogućujući igračima da lakše vide jasne detalje, poput protivnika u daljini. Brzina osvežavanja od 165 Hz (pomoću DisplayPort ulaza) Q27G2S/EU čini brzo i takmičarski gaming dečjom igrom, a s funkcijom MBR (Motion Blur Reduction), monitor postiže MPRT od 1 ms, praktički uklanjajući sve zastoje slike.

Q27G2S/EU podržava Adaptive-Sync sistem i kompatibilan je s NVIDIA G-SYNCom, tako da se brzina kadrova GPU-a može uskladiti sa brzinom osvežavanja monitora, eliminišući treperenje slike i zastoje zbog neusklađenosti okvira. Niska ulazna kašnjenja monitora čine vizuelnu povratnu informaciju na unose igrača gotovo momentalnom, ogledajući njihove brze, trzajuće reflekse.

Q27G2S/EU dolazi s ergonomskim postoljem koje nudi prilagođavanje visine, nagiba, uglova zakretanja i okretanja tako da ga svaki korisnik može prilagoditi udobnom držanju. Sa svojim dizajnom bez okvira na tri strane, Q27G2S/EU je takođe odličan monitor koji omogućuje postavljanje više monitora, dodatno poboljšan opcijom VESA montaže. 2x HDMI i 1x DisplayPort ulazi omogućuju povezivanje više izvora na monitor, kao što su računar, sekundarni računar ili laptop, konzola itd., poboljšavajući fleksibilnost u svakodnevnim zadacima.

OSD izborniku se može pristupiti putem taktilnih tipki ispod ploče ili korišćenjem softvera G-Menu. Karakteristike za igranje Q27G2S/EU uključuju Dial Point (preklapanje meta), AOC Game Color (povećanje/smanjenje zasićenosti) i brojač broja sličica. Osim toga, tehnologija bez treperenja, koja koristi DC umesto PWM za podešavanje osvetljenja, kao i namenski način rada Low Blue čine igranje u kasnim noćnim satima lakšim za oči.

AOC GAMING Q27G2S/EU monitor biće dostupan od novembra 2021. po  preporučenoj ceni od 40.469,00 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela