Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AOC predstavlja visoko funkcionalni monitor AG273QZ

Stručnjak za monitore AOC najavljuje izuzetan monitor specijalizovan  za gejmere koji traže visokoefikasnu opremu, posebno za takmičarske igre i ljubitelje e-sportskih igrica. 27 inčni (68.6 cm) AOC AGON AG273QZ je vrlo brz, s 240Hz brzinom osvežavanja i izrazito sporim MPRT-om od 0.5 ms. Njegov senzacionalan QHD resolution od 2560 x 1440 pixela je novi nivo u u poređenju sa sadašnjim 240 Hz Full HD modelom. Iskusni gejmeri neće više morati da biraju između brzine i kvaliteta slika. AG273QZ je opremljen s naprednim TN panelom, proizvodeći širok spektar jarkih boja (126.4% sRGB, 93.7% AdobeRGB). Njegov vrhunac je osvetljenje od 400 nitsa, kao i sertifikovani VESA DisplayHDR 400, dešifriranje i prokazivanje HDR (High Dynamic Range) fotografija. Dodatno, AMD FreeSync Premium Pro tehnologija smanjuje latentnost prouzrokovanu opsežnim HDR preslikavanjem tonova, dok njegova varijabilna podrška brzine osvežavanja uklanja trganje i zastajkivanje.

 

ag273qz_monitor

 

Brz

AGON – grčka reč za sukob, borbu ili rivalstvo, ali takođe i ime AOC-ovog premium gejming serijala. Najnoviji AG273QZ napravljen je za nemilosrdno takmičenjr sa svojom 240 Hz brzinom osvežavanja i 0.5 ms brzinom odziva – rezultirajući značajnim smanjenjem vremena tranzicije pixela sa samo pola milisekunde. Kao rezultat AG273QZ je beskompromisan, pruža najbolji kvalitet slike, boje i detalja, a uz to je brz kao munja.

Kolorističan

AG273QZ koristi TN panel u QHD rezoluciji koja je otporna na izazove budućnosti (2560 x 1440 piksela) i podržava VESA sertifikovani DisplayHDR400. Igre i filmovi koji podržavaju HDR mogu se prikazivati u ultra realističnim uslovima osvetljenja, drastično povećavajući uranjanje. Ploča AG273QZ prikazuje impresivno široku paletu boja (126,4% sRGB, 93,7% AdobeRGB) koja je bliža životu nego ikad. Kada govorimo o bojama: AOC-ov Light FX je prilagodljivi RGB LED prsten na poleđini kako bi igrači doslovno pokazali svoje prave boje.

Funkcionalan

AOC zna što igrači zahtevaju, posebno zbog sponzorstva G2 Esports tima. Stoga ne čudi što su na vrh postolja dodali ručku za nošenje tako da igrači mogu lako nositi svoju opremu na turnirima i LAN zabavama. Pored toga, igrači mogu pronaći držače za slušalice sa svake strane kako bi sto držali urednim. AG273QZ takođe dolazi s ergonomskim postoljem koje omogućava podešavanje visine, nagiba i okretanja koji igračima pomažu da drže zdrav položaj. Osim toga, Flicker-Free tehnologija iLow Blue Light mod smanjuju naprezanje očiju tokom dugoročnih igračkih maratona. Dodatne karakteristike uključuju AOC boju igre, AOC kontrolu senki, šest načina igre (od kojih su tri prilagođena korisniku), novo ažurirano OSD interfejs i novi OSD softver (G-Menu).

AOC-ov AGON AG273QZ biće dostupan u februaru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 90,409.00 din.

Više informacija i tehničkih specifikacija: https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/AG273QZ

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela