Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Vodič za kupovinu: Pristupačne bluetooth TWS slušalice


Bluetooth slušalice sa mikrofonom Xwave TWS9 BT pružaju odličan doživljaj slušanja muzike sa jasnim i bogatim zvukom, a sve to uz više nego pristupačnu cenu (1.190 din). Mogu se povezati sa svim bluetooth uređajima, uključujući Android, iPhone, iPod, iPad i Windows, čime je omogućena potpuna kompatibilnost.Savršene su za ljubitelje muzike koji žele slobodu kretanja. Udaljenost od 10-15 m omogućava da se slobodno krećeš dok uživaš u omiljenim pesmama ili slušaš različite vrste audio-sadržaja. Baterija od 50 mAh garantuje slušanje do 3,5 sata.

Xwave Bluetooth slušalice sa mikrofonom TWS9 BT TWS su opremljene True Wireless Stereo (TWS) tehnologijom za bežični stereo prenos bluetooth vezom uz kvalitetan Hi-Fi zvuk. Bez obzira da li ih koristiš kao par ili pojedinačno, slušalice pružaju izuzetno iskustvo zvuka.

Ergonomski dizajn pruža potpunu ugodnost za nošenje tokom dužeg vremenskog perioda. Uz LED indikaciju, lako se prati status baterije i povezivanja slušalica. Xwave Bluetooth slušalice sa mikrofonom TWS9 BT TWS su idealan izbor za ljubitelje muzike koji želi praktičnost i dobar kvalitet zvuka.

Cena: 1.190 rsd

Kontakt: Ananas.rs© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela