Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Orion Telekom, donacijom od 5,4 miliona dinara za nabavku respiratora, odgovorio na poziv UNICEF-a

Kompanija Orion telekom, jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija na tržištu Srbije, donirala je 5,4 miliona dinara za nabavku 30 koncentratora kiseonika za bolnice u Srbiji i tako pružila podršku naporima Vlade Republike Srbije u rešavanju jednog od najvećih izazova današnjice.

unicef

Kompanija Orion telekom ovom donacijom, u saradnji sa UNICEF Srbija, učestvuje u nabavci neophodne medicinske opreme, koja će unaprediti i ojačati zdravstveni sistem Srbije za trenutne i buduće izazove.

„Na ovaj način pružili smo podršku zdravstvenim ustanovama i zdravstvenim radnicima u Srbiji, kada je to bilo najpotrebnije. Verujemo da je u  trenucima krize najvažnije da budemo deo odgovornog i solidarnog društva i da kao takvi doprinesemo zajedničkom cilju. Hvala UNICEF-u što nam je omogućio da budemo deo ove velike humanitarne akcije. Ponosni smo na svoje zaposlene, saradnike i korisnike koji su nas doveli do toga da budemo dovoljno jaki da možemo pružiti pomoć u ovim teškim trenucima. Budimo savesni, bezbedni i zdravi“, izjavio je Slobodan Đinović, generalni direktor Orion telekoma.

„Veoma cenimo odziv privatnog sektora na apel UNICEF-a za borbu protiv COVID-19 i njihov doprinos za nabavku medicinske opreme koja je neophodna u vreme pandemije COVID-19. Ovakva mobilizacija sredstava za UNICEF je od ključnog značaja i za redovne programe za decu kao i u vanrednim situacijama“, istakla je direktorka UNICEF-a u Srbiji Ređina De Dominićis.

www.oriontelekom.rs

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela