Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » NORDEUS konkurs – Zakoračite u industriju igara

Kompanija Nordeus, nagrađivani nezavisni proizvođač mobilnih igara, raspisuje konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade backend programere, koji će moći iz prve ruke da nauče kako video igre rade „pod haubom“. Prijave su otvorene od danas i traju do 15. avgusta. Studenti počinju sa obukom sredinom septembra u Nordeusovoj beogradskoj kancelariji.

 

backend-praksa-web big

 

Tokom prakse, vodeći backend stručnjaci kompanije Nordeus preneće polaznicima bogato znanje iz gejming industrije. Cilj je da, nakon tri meseca rada sa mentorioma, studenti steknu solidno znanje i iskustvo u backend developmentu i upoznaju se sa jedinstvenim načinom pravljenja igara.  Praktikanti  će imati priliku da rade direktno na Top Eleven fudbalskom menadžeru, koji  trenutno ima više od 140 miliona registrovanih korisnika širom sveta.

“Praksa će se odvijati unutar tima koji razvija Top Eleven. Infrastruktura ove igre broji više od stotinu fizičkih servera i preko milion linija koda, a mladi backend programeri će kroz svoj zadatak doprineti stabilnosti, otpornosti i performansama sistema za igru. Svaki od polaznika sarađivaće sa svojim mentorom i rezultat njegovog rada koristiće milioni korisnika”, izjavio je Vladimir Mihajlovski, backend developer u kompaniji Nordeus i jedan od mentora.

Za backend praksu mogu da konkurišu studenti osnovnih ili master studija računarskog inženjeringa, a od kandidata će se zahtevati poznavanje algoritama i struktura podataka, rad sa bazama podataka, komunikacija sa frontend slojem.  Nakon perioda selekcije, koji će trajati od 15. avgusta do 9. septembra, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 15. septembra. Studentima van Beograda, Nordeus obezbeđuje i smeštaj i hranu tokom trajanja prakse.

Ovo je druga praksa koju Nordeus organizuje od početka godine. Vodeći se željom da na različite načine ulaže u mlade talente i pozitivnim iskustvom nakon upravo završene prakse za Data Science stručnjake, Nordeus veruje da će, po završetku tromesečne obuke, novi backend stručnjaci obogatiti i Top Eleven tim.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći na: http://norde.us/backend-internship

 

Prijave za praksu se mogu poslati najkasnije do 15. avgusta na: http://norde.us/backend-dev-intern

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela