Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Susret kvaliteta zvuka i udobnosti u prvim Philipsovim laganim gejming slušalicama

Slušalice su deo periferije koji donosi promene, iako neki podcenjuju njihovu ulogu: udoban i čist zvuk može poboljšati rad i zabavu, posebno tokom VC-a i dugih sesija gejminga. Danas je gejming postao toliko složen i sveobuhvatan da postavljanje seta za igranje može biti konkurentska prednost. Filtriranje zvuka direktno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tokom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

 

TAGH401_Philips

 

Stalna usmerenost na zadovoljavanje potreba potrošača, u kombinaciji s opsežnom tehničkom stručnošću, dovela je do predstavljanja prve serije gejming slušalica u Philipsovom portfoliju. Lagani dizajn, prilagodljiva traka za glavu i mekani jastuci osiguravaju optimalno prianjanje i dugotrajnu udobnost nošenja u dva različita modela: Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL.

„Srećni smo što najavljujemo svoju prvu perifernu opremu za gejming”, rekao je César Acosta, direktor proizvoda MMD-a za Evropu. „Zaista verujemo da u većini nas postoji gejmer i želimo svakom svom kupcu pružiti slušalice koje kvalitetom i udobnošću mogu poboljšati bilo koju gejming sesiju, baš kao što to čine naši monitori.”

Philips TAGH301BL: Uzbudljiv zvuk i udobnost u laganom paketu

Philipsove slušalice TAG301BL imaju jedinstven dizajn koji omogućuje prilagođavanje za najbolju udobnost. Uz nameštanje visine, nude dužu udobnost pri korišćenju zahvaljujući mekanim unutrašnjim PU jastučićima za osećaj hlađenja. S masom od samo 211 g, izuzetno su lagane! Za jednostavnu i udobnu upotrebu, slušalice imaju kabl od 1,8 metara s univerzalnim priključkom od 3,5 mm. Lako dostupni višenamenski daljinski upravljač (s prekidačem za isključivanje zvuka) i čist mikrofon zadovoljavaju zahteve igrača i profesionalaca, nudeći im produktivno i udobno online čavrljanje. Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja, istovrmeno osiguravajući čist zvuk i bogate, podebljane basove. Zatvoreni dizajn pruža odličnu zvučnu izolaciju za uživanje u svakom detalju; zvučna izolacija je potrebna ako igrate u bučnom okruženju kako biste se fokusirali na ono što radite.

Philips TAGH401BL: Impresivni 3D zvuk zadovoljava udobnost i funkcionalnost

Philipsove slušalice TAGH401BL korak su više za gejmere. Profesionalna i cenjena tehnologija zvuka Dirac HD/3D pruža dramatičnu nadogradnju kvaliteta zvuka s preciznim prostornim pozicioniranjem za prirodno i čisto audioiskustvo. Ova karakteristika dostupna je korisnicima Windows računara, koji mogu upravljati 3D i HD tehnologijom direktno s ugrađenih kontrola nakon instalacije. Ovi precizno uravnoteženi zvučnici mogu vam pomoći u više igara kako biste bili sigurni da vas protivnik neće iznenaditi. „Dirac rešenja donose novi sloj života i detalja u iskustvo gејminga; zvukovi koji su se prethodno izgubili sada su prisutni i tаčno postavljeni oko igrača kao da su u stvarnom životu”, izjavio je Lars Isaksson, potpredsеdnik odeljenja za slušalice i strujanje zvuka. „Sarđujući na razvijanju Philipsovih gejming slušalica, njihovim kupcima pružamo realizam i uronjenost koji stvaraju razliku između uobičajenog i odličnog iskustva gejminga. Radujemo se nastavku saradnje s MMD-om kako bismo pomerili granice gejming zvuka.”

Težine samo 250 grama, imaju prilagodljivu traku za glavu za optimalno prianjanje i omogućuju dugotrajnu udobnost nošenja zahvaljujući prilagođavanju visine i mekim jastučićima za uho od PU memorijske pene. Dizajn sadrži Light FX s breathing white lightom sa svake strane, a omogućava i višesmerno kompaktno preklapanje.

Kabl od 2,5 metra završava priključkom USB 2.0 za intuitivno povezivanje i brzi prenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona. Kroz linijsku kontrolu možete jednostavno prilagoditi surround zvuk između Stereo, 3D i HD sadržaja. Nema više prevrtanja za isključivanje zvuka tokom igara; uvek ćete biti spremni za komunikaciju sa saigračima. Nema više ni iznenadnih glasnih zvukova jer možete odmah prilagoditi glasnoću.

Slušalice Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL biće dostupne od avgusta 2021. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 4 464  dinara i 7 955 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela