Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Spoj superširokog ekrana i vrhunskih performansi: novi Philipsov monitor 498P9Z

Kako bi držali korak s današnjim dinamičnim radnim okuženjem, profesionalcima su potrebni efikasni načini za obavljanje svakodnevnih zadataka, a ovaj funkcionalni monitor u tome igra ključnu ulogu. Kako bi se ostvarile želje profesionalaca kao što su finansijski savetnici, grafički dizajneri, arhitekte, programeri i svi drugi korisnici koji imaju potrebu za velikim radnim prostorom na monitoru kako bi imali bolji pogled na sve aplikacije – sada je tu Philips 498P9Z, novi, bolji 32:9 49-inčni (dijag. 124 cm) monitor. Ovaj nagrađivani monitor ima pouzdani i visokokvalitetni zakrivljeni VA panel, brzinu osvežavanja od 165 Hz kao i Adaptive Sync za prijatno korišćenje tokom dana, nezavisno od toga da li se radi o poslu ili razonodi.

 

498P9Z(3)

 

Proširite svoje horizonte

Ovaj 32:9 SuperWide 49-inčni monitor rezolucije 5120 x 1440 dizajniran je da zameni set-up od nekoliko monitora za zaista široku sliku. Osećaj je kao da koristite dva 27-inčna 16:9 QuadHD displaya jedan pored drugog. Svaki profesionalac bio bi oduševljen kada bi se prebacio na ovaj 49-inčni monitor: celi radni listovi sada su potpuno vidljivi, dok uređivanje videa i programiranje postaje lakše, s obzirom na to da je sada više stvari vidljivo odjednom. Krivulja od 1800R osigurava vrhunsko iskustvo, imitirajući prirodno vidno polje i osiguravajući smanjivanje odsjaja i iskrivljenosti. Arhitekte, grafički dizajneri, producenti, programeri i finansijeri, svima je potreban prostor koji podržava rad nekoliko aplikacija u isto vreme, dajući podršku kreativnosti, istovremeno povećavajući produktivnost – stoga je neupitno da će ovaj monitor oduševiti svakog korisnika.

Vizuelni elementi najvišeg ranga prijaju oku

VESA sertifikovani DisplayHDR 400 pruža značajan iskorak u odnosu na normalne SDR monitore, omogućujući zadivljujuće osvetljenje, kontrast i boje. Njegova puna paleta boja korišćenje čini užitkom, dok brzina osvežavanja od 165 Hz i tehnologija Adaptive Sync pružaju novi nivo olakšanog korišćenja. Svaki medij prikazan na ekranu unapređen je i dostavljen korisniku u najboljem svetlu. Takođe, uz sve, ovaj monitor bez problema može podržati gejming sesije.

Stvoren posebno za profesionalce i česte korisnike, jednostavan je za vizuelizaciju. Sa smanjenim odsjajem i refleksijom monitora, slike su kristalno čiste, s punom bojom i visokom oštrinom. Tehnologije koje su posebno namenjene čuvanju očiju, poput FlickerFree kao i načina rada EasyRead i LowBlue, u isto vreme podstiču prijatno iskustvo, filtrirajući štetno plavo svetlo i smanjujući treperenje.

Dizajniran za multitasking

Takav široki prostor za rad je kao stvoren za multitasking. Razmera i veličina displaya dopušta korisnicima da otvore nekoliko aplikacija i dokumenata odjednom a da ne moraju „žonglirati“ s aplikacijama i dokumentima na radnoj površini. Čatovi, imaejlovi, videi i radni listovi – za sve ima mesta na ovom 49-inčnom monitoru. Za najekstremnije set-upove i multitasking, dostupni su tehnologija MultiView i ugrađeni KVM prekidač. MultiView dopušta aktivni dvostruki konektor i preglednost dok korisnici rade s nekoliko uređaja poput desktop i prenosnog računara u isto vreme, dok s MultiClient Integrated KVM prekidačem korisnici takođe mogu kontrolisati dva odvojena lična računara jednim set-upom monitor-tastatura-miš, vrlo lako baratajući među izvorima. Za prijatno i lako korišćenje, ovaj model nudi širok spektar mogućnosti povezivanja, s pametnim kablom koji omogućava organizovanu i urednu radnu površinu. Poslovni korisnici mogu profitirati od korišćenja takvih velikih ekrana sa sličnim karakteristikama, a radna stanica je potpuna uz ovakav ekran, koji je samostalno dovoljan za punu produktivnost.

Philips 498P9Z biće dostupan od avgusta 2021. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 134 870 dinara.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela