Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Porsche Design i Huawei predstavili PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2

Porsche Design i Huawei predstavili su danas novi PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 na online događaju predstavljanja HUAWEI Mate 40 serije. Najnoviji pametni sat kompanije Huawei je klasičan, a istovremeno luksuzan dodatak porodici HUAWEI WATCH GT 2 satova i označava najnoviju saradnju brenda sa Porsche Design. Kao najluksuzniji dodatak kolekciji, PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 je jedinstvena kombinacija inovativne tehnologije kompanije Huawei i čiste i funkcionalne filozofije dizajna Porsche Design, što je rezultiralo potpuno novim izgledom koji uvodi u novu eru dizajna pametnih satova.

 

Huawei Watch GT 2 - Porche Design3

 

Dizajn i materijali inspirisani klasičnim sportskim automobilima

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 odlikuje se modernizovanim kućištem od titanijuma koja odaje počast dizajnu superautomobila velikih brzina dok je okvir, sa prepoznatljivim Porsche Design logotipom integrisanim na vrhu, neprimetno ugrađen u lice sata. Pametni sat dolazi sa inovativnom narukvicom od titanijuma, koju korisnici mogu lako rastaviti ili prilagoditi, i poliran je rigoroznim postupkom peskarenja za savršenu mat površinu. Nova titanijumska kopča kompanije Huawei naglašena je sa Porsche Design Icon i čini proces stavljanja i skidanja sata brzim i lakim. Krajnji rezultat je besprekorno dizajniran pametni sat koji izgleda vrhunski, otporan je na ogrebotine i idealan za svakodnevno nošenje i aktivnosti na otvorenom.

Dve digitalne krune imaju prepoznatljivi Porsche Design crveni krug i svedoče o inovativnoj i vrhunskoj proizvodnji sata. Laganim pritiskom korisnici mogu lako da istraže različita podešavanja i konfiguracije.Jedinstvena lica, odnosno pozadine sata Porsche Design prelepo su izrađena i pružaju oštru, ali pametnu estetiku. Klasično i always-on lice/pozadine sata omogućavaju da elegantno pogledamo na zglob i vidimo vreme. I kazaljke na satu i brojevi lako se čitaju samo jednim pogledom. Manje je više sa pozadinom E-PURE koja analogni brojčanik vodi u digitalno doba. Trkačke linije inspirisane automobilizmom prikazane na zadnjoj strani PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 40 RS prenose se sa pametnog telefona na pozadinu sata inspirisani trkačkim automobilom, odajući počast DNK marki sportskog automobila i istoriji trkanja. Pametni sat takođe nudi inovativnu pozadinu – štopericu, koja omogućava korisnicima da startuju vreme dodirom ekrana.

Pametni režimi vežbanja i praćenje zdravlja

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 je novi pametni sat koji omogućava impresivan dvonedeljni vek trajanja baterije, nudeći korisnicima pouzdano digitalno praćenje zdravstvenih i fitnes funkcija.

Pametni sat podržava praćenje podataka za više od 100 režima vežbanja, uključujući sportove u zatvorenom i na otvorenom, kao što su poligon za golf, skijanje i penjanje itd. Kombinujući ekskluzivan i čist dizajn, veliku izdržljivost i otpornost na vodu do 50 metara, PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 idealan je pratilac za sve prilike. Napredno praćenje srčanog ritma dostupno je putem nadograđene HUAWEI TruSeen ™ 4.0+ tehnologije nadgledanja srčanog rada i 6-u-1 LED sočiva, koje je instalirano na delikatnoj keramičkoj zadnjoj strani sata. Sočivo je napravljeno od safira za bolje prodiranje svetlosti i tačno praćenje otkucaja srca, dok keramičko kućište pruža osećaj prijatnosti na koži. PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 nudi sveobuhvatano praćenje zdravlja tokom celog dana i meri sve, od pulsa, nivoa stresa, kvaliteta spavanja i nivoa SpO2. Pored toga, pametni sat podržava celodnevno neprekidno praćenje nivoa SpO2, brinući o zdravlju korisnika danonoćno.

Cena i dostupnost

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 biće dostupan u svetu od Novembra po preporučenoj ceni od 695 eura. Bežični punjač, kabl i fluoroelastomerska narukvica sastavni su deo svakog pakovanja.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela