Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Počela zvanična prodaja nove HONOR pametne narukvice

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je početak zvanične prodaje nove pametne narukvice Band 6 na domaćem tržištu, a preporučena maloprodajna cena će biti 6.990 dinara.

Ovaj uređaj će biti dostupan u tri boje – Meteorite Crna, Sandstone Siva i Coral Pink.

 

HONOR_Band 6 cena

 

Do sada je pametna narukvica bila sinonim za uređaje za praćenje fitnes aktivnosti, međutim Band 6 je mnogo više od toga jer, zahvaljujući velikom ekranu, donosi brojne funkcije koje su do sada bile rezervisane samo za znatno skuplje pametne satove.

Jedna od prednosti Band 6 fitnes narukvice je moderan dizajn koji se uklapa u sve odevne i životne kombinacije i situacije, ali i AMOLED ekran od 1.47″ sa oblim ivicama koji omogućava korisnicima lakše korišćenje.

Takođe, novina je i mogućnost promene slike na narukvici – korisnici će moći da izaberu onu sliku koja prati njihov stil – mogu je pronaći u watch face prodavnici ili čak i postaviti personalizovani watch face pomoću fotografije iz albuma.

Ipak, fokus je i dalje na fitnesu.

HONOR Band 6 nudi 10 različitih profesionalnih režima za vežbanje, a može automatski detektovati 6 režima vežbanja kao što su trčanje, hodanje, mašina za veslanje i eliptička mašina. Takođe, ova unapređena narukvica precizno prati otkucaje srca u realnom vremenu i šalje povratnu informaciju tokom vežbanja koje je uz nju neuporedivo lakše.

Pored standardnih fitnes merenja, HONOR Band 6 meri i nivo kiseonika u krvi (SPO2), kao i faze sna dajući profesionalne savete za poboljšanje sna i personalizovanu pomoć.

Količina podataka koju beleži ovaj uređaj nije pogubna po njegovu bateriju – samo 10 minuta brzog  punjenja omogućiće korisnicima da ga koriste tri dana, dok u standardnim uslovima korišćenja baterija može izdržati do 14 dana.

Zato ako volite da provodite vreme u sportskim aktivnostima i pratite važne parametre u vezi sa svojim zdravljem, HONOR Band 6 je elegantno rešenje koje će vas vaš tempo i stil, a možete ga potražiti već danas u maloprodajama po ceni od 6.990 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela