Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Pet razloga za kupovinu HONOR Band 6 pametne narukvice

HONOR Band 6 je inovativni uređaj koji predstavlja spoj fitnes narukvice i pametnog sata, što ga čini jedinstvenim na tržištu. Dostupan u tri različite boje, Meteorit crna, Sandstone siva i Coral Pink i može se lako prilagoditi stilu pojedinca u različitim situacijama.

Pored toga što precizno prati i detektuje fizičku aktivnost korisnika, vodootpornost omogućava korišćenje i prilikom bavljenja vodenim sportovima.

 

honor band 6 novo

 

Zašto kupiti HONOR Band 6?

  • 148% veći ekran od svog prethodnika

Displej od 1,47“ sa zaobljenim ivicama omogućava veću preglednost i bolji korisnički doživljaj funkcija koje ova fitnes narukvica nudi. Vizuelno iskustvo velikog AMOLED ekrana predstavlja  veliku prednost u odnosu na sve ostale modele fitnes narukvica HONOR brenda. Bez obzira na to da li korisnik želi da pročita poruku ili da pogleda koliko koraka je prešao, sve tražene informacije dostupne su za svega nekoliko sekundi.

  • Trajanje baterije do dve nedelje

Uz učestalo korišćenje, baterija ove pametne narukvice trajaće do 10 dana, a uz standardno, njen kapacitet je do dve nedelje. Takođe, zahvaljujući brzom magnetnom punjenju HONOR Band 6 se može koristiti 3 dana u uobičajenom režimu ukoliko se puni u trajanju od 10 minuta, te korisnici neće morati da brinu o bateriji čak iako koriste sve funkcije ovog uređaja istovremeno.

  • Praćenje zdravlja na „dohvat ruke“

Postoji nekoliko neverovatnih funkcija koje nam pruža ova pametna fitnes narukvica, a neke od njih su i mogućnost praćenja sna i pulsa, kao i precizno utvrđivanje nivoa kiseonika u krvi.

Što se tiče praćenja sna, Honor Band 6 meri faze sna i njihovo trajanje, i ono što je najvažnije, pruža savete kako da poboljšamo kvalitet sna.

Takođe, neprestano prati i meri otkucaje srca zahvaljujući čemu detektuje nepravilan srčani ritam i šalje upozorenje.

Slična je situacija i sa merenjem nivoa kiseonika u krvi – HONOR Band 6 kombinuje optimizovane optičke hardverske i softverske algoritme za precizno utvrđivanje nivoa kiseonika u krvi. Ova funkcija može biti svakome korisna jer nizak nivo kiseonika u krvi dovodi do umora, nedostatka energije, slabog pamćenja, a ukoliko je saturacija loša tokom dužeg perioda može doći do oštećenja organa.

Još jedna opcija koja će olakšati život damama je i mogućnost praćenje menstrualnog ciklusa, budući da ovaj uređaj podržava kalendar za praćenje ciklusa i pruža korisnicama uvid u tabelu plodnih dana, kao i mogućnost da uporede sve podatke na jednom mestu.

  • Lični trener na ručnom zglobu

Svakodnevno napravimo sijaset koraka kojih nismo ni svesni. Međutim, HONOR Band 6 je tu da prati sve fizičke aktivnosti korisnika, a pre svega da meri korake koje pređemo tokom dana. Ovaj uređaj poseduje čak 10 profesionalnih režima za vežbanje kao što su trčanje na otvorenom, trčanje u zatvorenom, hodanje na otvorenom, hodanje na traci, vožnja bicikla na otvorenom, vožnja bicikla na zatvorenom, slobodno vežbanje, plivanje u zatvorenom, mašina za veslanje, eliptička mašina.

Kako tokom letnjih meseci provodimo više vremena napolju nego inače, ovo je idealna prilika da sve fizičke aktivnosti korisnici proprate samo jednim pogledom na zglob. I ne samo to, na ovaj način imaju i celokupni pregled zdravlja, ali i mogućnost da provere nivo stresa tokom dana.

HONOR Band 6 je dostupan u ovlašćenim maloprodajama po preporučenoj ceni 7.990,00 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela