Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Kingston FURY: novi brend namenjen gejmerima, entuzijastima i svima koji traže vrhunske performanse

Kingston Technology Europe Co LLP, ogranak u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je objavio ime novog brenda namenjenog gejmerima, entuzijastima i svima onima koji traže visoke performanse: Kingston FURY. Nadovezujući se na neverovatni uspeh HyperX memorijskih proizvoda, Kingston je svoju DRAM, flash i gejming SSD liniju proizvoda preimenovao u Kingston FURY, ulažući resurse i znanje koji dolaze iz osnovne delatnosti kompanije, kako bi stvorila nova generacija proizvoda baziranih na visokim performansama.

 

Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

 

Kingston FURY nastavlja razvoj vrhunskih memorijskih proizvoda visokih performansi za entuzijaste i gejmere od strane najvećeg nezavisnog proizvođača memorije na svetu, koji svoje temelje ima u tri decenije stručnosti u oblastima razvoja, testiranja, proizvodnje i korisničke podrške. Pozicija liderske kompanije u DRAM industriji dokazuje da postoje strast, predanost i raspoloživi resursi koji će Kingston FURY učiniti vodećim gejming memorijskim rešenjem visokih performansi na tržištu.

Inženjerska stručnost Kingstona koja stoji iza brojnih priznanja i nagrada u oblasti overclockinga koje je HyperX linije memorijska proizvoda prikupljala još od 2002 godine, nastavlja se u novo doba DRAM i flash rešenja visokih performansi. Iza kulisa je uvek stajao Kingston: Kingston razvoj, Kingston proizvodnja, Kingston testiranje i Kingstonova svetski poznata korisnička podrška.

„Izuzetno smo ponosni što danas lansiramo novi Kingston FURY brend koji donosi memorijske module sa najboljim performansama za PC entuzijaste i gejmere”, rekao je Bernd Dombrowsky, potpredsednik prodaje i marketinga, Kingston EMEA. „Glavna snaga Kingstona i globalno liderstvo u proizvodnji kvalitetnih DRAM i flash rešenja donosi resurse i entuzijazam u novi brend, i čvrsto pokazuje našu predanost vrhunskim performansama i pouzdanosti.”

Kingston će uskoro predstaviti svoju kompletnu Kingston FURY DDR4 i DDR3 ponudu, a u Q4 će lansirati dugo očekivane DDR5 memorijske module koji su trenutno u fazi testiranja kompatibilnosti i validacije sa dobavljačima matičnih ploča.

Kingston FURY će se sastojati od sledećih kategorija proizvoda:

  • Kingston FURY Renegade: Visoke brzine i male latencije za neverovatne performanse. Vrhunski lider na polju performansi (u RGB i ne-RGB verzijama) sa DDR4 frekvencijama do 5333MHz.
  • Kingston FURY Beast: Popularna Kingstonova gaming memorija za entuzijaste savršena je isplativa opcija nadogradnje visokih performansi (u DDR3 i DDR4 RGB i ne-RGB), sa brzinama do 3733MHz.
  • Kingston FURY Impact: Snažno poboljšanje performansi SO-DIMM-a za prenosne računare, NUC-ove i druge računare malog oblika (u DDR3 i DDR4), sa brzinama do 3200MHz

Ime iskorišćava već popularnu kategoriju proizvoda FURY memorija (osnovanu 2014. godine) i svojim dosadašnjim uspesima steklo je pravo na nošenje liderske baklje, proširujući Kingstonovu tradiciju isporuke izuzetno pouzdanih DRAM rešenja visokih performansi, na tržištu PC entuzijasta i gejmera. Uz Kingstonovu predanost gejmingu, kompanija će uskoro objaviti i brojne globalne esports timove koji će se pridružiti Kingston FURY timu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela