Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei Watch Fit 3 – savršena sinteza stila i fitness inovacija

Huawei je, kroz jedinstven pristup estetici serije Watch Fit 3, još jednom potvrdio svoju poziciju kao pionir u inovacijama u dizajnu. Ovaj uređaj je obogaćen najnovijim tehnološkim rešenjima, a zadržava prepoznatljiv moderan i tanki profil koji je bio ključni estetski princip Huawei Watch Fit serije kvadratnih satova. Restrukturiran interaktivni dizajn sata, koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala, deo je tzv. „Fashion Squared“ koncepta koji savršeno spaja estetiku sa performansama. Sa druge strane, korisnici će uživati u najnaprednijim tehničkim funkcijama, koje omogućavaju holističko praćenje fizičke aktivnosti i zdravlja.

Dizajn budućnosti prati fantastična preglednost ekrana

Huawei Watch Fit 3 transformiše oblik svog prethodnog pravougaonog lica u novi, svestrani kvadratni dizajn. Kućište sata ima zaobljene ivice, vizuelnu kombinaciju boja i inovativni dizajn koji odražava smelost mladalačkog stava. Izrađeno od legure aluminijuma, sa minimalističkim stilom, pruža savršen balans svojim korisnicima. Huawei Watch Fit 3 poseduje ultra-lagan 1.82-inčni AMOLED 2.5D ekran koji zauzima 77.4% površine, pružajući ekspanzivno vizuelno iskustvo. Prošireni ekran omogućava maksimalnu osvetljenost od 1500 nita i automatsko prilagođavanje okruženju, osiguravajući optimalnu vidljivost u svim uslovima.

Sa težinom od samo 26 grama i debljinom od 9.9 mm, Huawei Watch Fit 3 je najlakši i najtanji kvadratni pametni sat kompanije Huawei do sada, i pruža izvanrednu udobnost. Korisnici mogu birati između različitih materijala za kaiš, od prozračne tkanine do meke kože. Zahvaljujući „Link“ dizajnu, kopče na kaiševima se lako otpuštaju, omogućavajući brzo i jednostavno uklanjanje samo jednim pritiskom.

Inovativno praćenje zdravlja sa većom preciznošću

Sa najnovijom tehnologijom Huawei TruSleep™ 4.0, ovaj uređaj nudi preciznije praćenje sna. Huawei Watch Fit 3 koristi Huawei TruSeen™ 5.5 tehnologiju za poboljšanje preciznosti praćenja otkucaja srca. Algoritam sada uključuje funkciju učenja, optimizujući praćenje čak i u situacijama sa slabijim signalom. Takođe, poboljšano je praćenje reproduktivnog zdravlja žena, omogućavajući precizno praćenje menstrualnog ciklusa. Kako bi podstakao korisnike na aktivnost, Huawei Watch Fit 3 uvodi Smart Suggestion. Kada se ne ispune dnevni ciljevi aktivnosti ili gubitka masti, sat će predložiti vrste vežbi i trajanje na osnovu korisničkih navika i vremenskih uslova.

Dovedite kalorije u ravnotežu uz pomoć aplikacija preuzetih iz AppGallery prodavnice

Huawei Watch Fit 3 nudi mnogo fitness i aplikacija za praćenje zdravlja, zahvaljujući širokoj ponudi AppGallery prodavnice. Za poboljšanje navika u ishrani, aplikacija Stay Fit je nadograđena i sada sadrži ažuriranu globalnu bazu kalorija u 50 zemalja, pružajući analizu za promovisanje uravnotežene ishrane i režima vežbanja. Sat takođe nudi funkcije fokusirane na fitness, dodajući ekskluzivne audio i animacijske smernice za zagrevanje i istezanje. Huawei Health App donosi preko 660 kurseva vežbanja, a korisnici mogu istražiti 5 novih sportskih režima koje pokreće Huawei TruSport™, uključujući padel i fudbal, proširujući ponudu na preko 100 režima koji pokrivaju različite aktivnosti.

Iskustvo fokusirano na korisnika

Sa samo jednim punjenjem, baterija Huawei Watch Fit 3 može podržati do 10 dana upotrebe, a čak i uz češće korišćenje, tipično traje do 7 dana. Brzo se puni, a potrebno je samo 10 minuta da bi baterija bila dovoljna za celodnevnu upotrebu sata. Vizuelni prikaz na Huawei Watch Fit 3 je takođe poboljšan, uvodeći potpuno novi kvadratni UX stil sa bogatim šemama boja i dizajnom sličnim časopisima sa uvećanim fontovima. UX interfejs je dizajniran da bude imerzivan – boja pozadine u sportskom režimu se menja sa otkucajima srca, omogućavajući korisnicima intuitivno čitanje informacija. Sa sve raznovrsnijim načinom života mladih ljudi, i ostale funkcije Huawei Watch Fit 3 su poboljšane, podržavajući reprodukciju muzike, podsetnike (tekstualne poruke, društvene aplikacije), slanje brzih odgovora, vremensku prognozu i mnogo više.

Huawei Watch Fit 3 je dostupan kod operatora i u slobodnoj prodaji po ceni od 22.999 dinara za modele u crnoj, pink, zelenoj i beloj boji, odnosno po ceni od 24.999 dinara za modele sa sivim tkanim kaišem i belim kožnim kaišem.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela