Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HUAWEI predstavio šest novih uređaja

Huawei Consumer Business Group (BG) je održala Huawei Seamless AI Life događaj povodom predstavljanja novih uređaja. Korisnicima je predstavljeno čak šest novih proizvoda koji obogaćuju 1+8+N ekosistem za svaki scenario.

Na ovom događaju, Huawei je predstavio HUAWEI FreeBuds Pro i HUAWEI FreeLace Pro – nove PRO varijante visoko cenjenih audio uređaja koji poseduju opciju aktivnog poništavanja buke (eng. Active Noise Cancellation; ANC), novi dizajn i funkcije orijentisane prema korisnicima. Predstavljeni su i HUAWEI Watch GT 2 Pro i HUAWEI Watch Fit – poslednji članovi Huawei nosivih uređaja, koji poseduju izuzetnu estetiku i praćenje sportskih i fitnes podataka.

Tokom glavnog obraćanja, Huawei je potvrdio svoju posvećenost strategiji Neometanog AI života u svim scenarijima, kao i saradnju sa partnerima u cilju razvijanja 1+8+N ekosistema. Proizvodi koji su predstavljeni danas kreirani su da korisnicima pruže kohezivnije iskustvo povezivanja u svakodnevnom životu. Od scenarija kao što su posao, zdravlje, fitnes, do audio zabave, potvrđujući misiju kompanije Huawei da izgradi bolje povezan svet.

Richard Yu, izvršni direktor i CEO Huawei Consumer BG izjavio je: “Kvalitetno korisničko iskustvo uvek se zasniva na inovacijama, a naš razvojni put u inovacijama uvek počinje i završava se upravo sa našim korisnicima. U budućnosti, nastavićemo saradnju sa našim cenjenim partnerima kako bismo pružili pametnije i još kvalitetnije iskustvo korisnicima širom sveta.”

 

Huawei Watch FIT

 

HUAWEI FreeBuds Pro i HUAWEI FreeLace Pro: Aktivno poništavanje buke i imerzivni zvuk na vaš zahtev

HUAWEI FreeBuds Pro su prve istinske bežične stereo (TWS) slušalice na svetu koje podržavaju inteligentno dinamičko poništavanje buke. Zahvaljujući hardverskom i softverskom integrisanom rešenju, nove TWS slušalice inteligentno identifikuju vrstu buke u ambijentu, na osnovu neposrednog okruženja korisnika i prebacuju se između tri profila – General, Cosy i Ultimate – kako bi pružile optimalne performanse za poništavanje buke. Dakle, HUAWEI FreeBuds Pro pružaju najbolje performanse za poništavanje buke do sada, kada je reč o Huawei audio proizvodima, sa vodećim nivoom poništavanja buke od 40 dB. Dvostruka veza sa pametnim sistemima Android, iOS i Windows znači da korisnici mogu neometano da se prebacuju sa jednog uređaja na drugi, a nova kontrola pokreta omogućava korisnicima da lako kontrolišu slušalice, tako što će prevlačiti ili pritiskati kockastu dršku slušalice.

Tokom događaja su najavljene i nove HUAWEI FreeLace Pro slušalice koje nude sjajan zvuk i moderan dizajn. Podržavajući poništavanje buke do 40dB, slušalice koje se nose oko vrata koriste prednost vodećih algoritama u industriji da bi obezbedile stabilne performanse poništavanja buke u ​​bilo kojoj situaciji. HUAWEI FreeLace Pro poseduje par 14-milimetarskih dinamičkih drajvera od legure aluminijuma i magnezijuma sa bas cevima koje verno prenose zvuk, za idealno iskustvo slušanja. Uparivanje i punjenje je neometano kao i do sada, uz HUAWEI HiPair – rešenje razvijeno unutar kompanije Huawei – što omogućava korisnicima da lako obavljaju obe radnje, priključivanjem slušalica na pametni telefon sa USB-C portom. Petominutno punjenje daje dovoljno baterije da održi pet sati reprodukcije muzike, a potpuno napunjeno nudi celodnevnu upotrebu[4].

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT: praktične visokokvalitetne funkcije za svakodnevnu upotrebu

Huawei nastavlja da širi porodicu pametnih satova novim uređajima, zasnovanim na inovacijama koje dodaju naučni osećaj kako bi održavanje kondicije i zdravlja bilo lako.

Novi HUAWEI WATCH GT 2 Pro ne dolazi samo sa karakteristikama koje su korisnici zavoleli u HUAWEI WATCH GT seriji, elegantno moderni pametni sat nudi i do dve nedelje trajanja baterije, više od 100 režima vežbanja, uz funkcije profesionalnog praćenja fitnes podataka.

Opcije praćenja zdravstvenih parametara su najnaprednije do sada, a nadograđeni HUAWEI TruSeen 4.0+ pruža preciznija očitavanja otkucaja srca. Huawei je predstavio nove režime vežbanja, uključujući skijanje, skijaško trčanje, snoubording i poligon za golf. Oni se pridružuju postojećim sportskim režimima kako bi korisnicima pružili praćenje performansi u realnom vremenu i analize profesionalnih sportova.

Novi vodeći pametni sat predstavljen je s robusnim dizajnom koji sadrži vrhunske materijale, uključujući safirni kristal, kućište od titanijuma i keramičku masku prijatnu za kožu koja se kombinuje sa drugim crnim safirnim staklom, kako bi se poboljšao tačnost nadzora i udobnost nošenja. Pored toga, HUAWEI WATCH GT 2 Pro podržava aplikacije koje korisnicima pružaju pogodno sredstvo za dobijanje još više funkcija.

Predstavljen zajedno sa HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH FIT je prvi Huawei sportski pametni sat koji ima zaobljeni pravougaoni dizajn. Pametni sat kombinuje AMOLED ekran od 1,64 inča, koji omogućava prikaz više sadržaja i bolje iskustvo interakcije.

Sa 34g, HUAWEI WATCH FIT pruža osećaj sličan nošenju sportske narukvice (eng. wristband). Sat ima novu nadograđenu HUAWEI TruSeen™ 4.0 tehnologiju za praćenje otkucaja srca. Koristi algoritme multi-senzora AI neuronske mreže razvijene unutar kompanije Huawei, i napredne PPG komponente kako bi obezbedila tačnije, 24-časovno nadgledanje srca i praćenje promena u kiseoniku u krvi, uslovima spavanja i stresa. Svi podaci se takođe analiziraju kako bi se dobili saveti koji pomažu korisnicima da vode bolji i zdraviji život.

HUAWEI WATCH FIT je prvi Huawei pametni sat koji podržava Quick-workout Animations. Kombinovanjem 44 standardne fitnes rutine (uključujući sagorevanje masti, opuštanje mišića ramena, oblikovanje tela i druge rutine) u 12 animacija, ova funkcija pruža brz i jednostavan način da korisnici vežbaju u trenutku. HUAWEI WATCH FIT nudi 13 časova trčanja koji su posebno prilagođeni ljubiteljima ove fizičke aktivnosti. Tempo trčanja se naučno analizira, a rezultati se pružaju u realnom vremenu kako bi se korisnicima pomoglo da optimizuju svoj trening. Dalje, kao idealan pratilac na otvorenom, ovaj pametni sat dolazi sa 96 načina rada, ugrađenim GPS-om i 5ATM vodootpornošću.

Kompaktan pametni sat podržava trajanje baterije do 10 dana u tipičnim korisničkim scenarijima. HUAWEI WATCH FIT takođe podržava već poznatu Huawei tehnologiju brzog punjenja. Pet minuta punjenja može da obezbedi dovoljno baterije da održi pametni sat tokom celog dana tipične upotrebe.

HUAWEI MateBook X i HUAWEI MateBook 14: redefinisana mobilna produktivnost

Najnoviji flegšip predstavnik Huawei laptop računara, HUAWEI MateBook X kombinuje ikonički dizajn i inovativnu tehnologiju sa poboljšanim laganim dizajnom i pametnim funkcijama. Težak samo 1 kg, lagani notebook na najdebljem delu širok je samo 13,6mm i manji je od komada A4 papira, pa ga korisnici mogu lako staviti u ranac i nositi sa sobom gde god krenu.

Novi HUAWEI MateBook X je prvi notebook koji ima 3K Infinite FullView displej, realizovan sa dizajnom bez obruba koji nudi impresivno iskustvo gledanja i zapanjujući kvalitet slike. Ekran takođe poseduje multi-touch, podršku za obavljanje funkcija pokretima prstiju preko ekrana, poput Fingers Gesture Screenshot, što omogućava korisnicima da brzo naprave snimak ekrana prevlačenjem na dole po ekranu sa tri prsta, jednako lako kao i na pametnom telefonu.

Pokrenut procesorom Intel Core 10. generacije, novi vodeći notebook pruža performanse potrebne za svakodnevne zadatke. Touchpad je za 26 odsto veći u odnosu na prethodnu generaciju, radi veće jednostavnosti upotrebe, a sada poseduje i HUAWEI Free Touch koji nudi potpune povratne informacije. Nova tastatura sadrži dugmad koja nude 1,3 mm pritiska kako  bi kucanje bilo još zabavnije, a poseduje i četvorostruki sistem zvučnika koji korisnicima pruža imerzivan zvuk.

Zasnovana na Huawei distribuiranoj tehnologiji, poboljšana Multi-screen Collaboration opcija dodatno obogaćuje laptop, omogućavajući korisnicima da neometano koriste mogućnosti koje nude međusobno povezani uređaji. Pristup funkciji je lakši nego ikada ranije uz Huawei Share oznaku koja je sada ugrađena u poboljšani touchpad. Korisnici mogu da kontrolišu i računar i upareni pametni telefon na jednom ekranu, upućuju video ili audio pozive na prenosnom računaru, prenose datoteke između uređaja ili čak uređuju datoteke sačuvane na pametnom telefonu direktno pomoću računara. Korisnici Huawei pametnih telefona takođe mogu da iskoriste Instant Hotspot za povezivanje notebook računara sa internetom preko modemskog povezivanja.

HUAWEI MateBook X je takođe prvi Huawei prenosni računar koji podržava Wi-Fi 6, koji ima tri puta veću brzinu prenosa podataka od Wi-Fi 5, radi bržeg povezivanja i veće produktivnosti.

Sve ove inovacije potiču iz uviđanja kompanije Huawei u nove korisničke zahteve, ove generacije, koju Huawei naziva „mobilnom produktivnošću 3.0“. U ovoj eri korisnici više nisu zadovoljni hardverskim iteracijama. Umesto toga, zahtevaju računare koji nude višeplatformske, pametne i visoko efikasne funkcije koje sinergišu sa drugim uređajima.

Tokom online predstavljanja, Huawei je takođe predstavio HUAWEI MateBook 14, reper prenosnih računara visokih performansi u eri mobilne produktivnosti 3.0. Odlikuje se izuzetno prenosivim dizajnom i moćnim performansama. HUAWEI MateBook 14 integriše procesor AMD Ryzen 4000 H serije, sa HUAWEI Shark Fin Fans rashladnim sistemom koji pruža vrhunske toplotne performanse čak i pod intenzivnim radnim opterećenjem. Pored snažnih performansi, poseduje 2K HUAWEI FullView displej i podržava pametne funkcije, uključujući Multi-screen Collaboration.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela