Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei P50 Pro i P50 Pocket uz bogat promotivni paket zvanično u prodaji

Telefoni iz nove Huawei P50 serije od danas su dostupni za prodaju u svim Huawei šopovima, prodavnicama partnerskih operatera, kao i putem veb sajta huaweishop.rs, a u periodu od 7.2. do 14.2. sve kupce očekuje i bogata promotivna akcija za određene Huawei proizvode.

 

Huawei Valentines promocija

 

Huawei P50 Pro i P50 Pocket konačno u prodaji

Huawei P50 serija je spektakularan nastavak iz desetogodišnje P franšize. Kao i u prethodnim slučajevima, i nova dva modela iz P50 serije donose niz tehničkih i ergonomskih kvaliteta koji premium karakteristike podižu na jednu višu lestvicu. Pre svega, reč je o besprekornom dizajnerskom rešenju, sjajnim tehničkim performansama, snažnoj bateriji i sistemu Lajka kamera koje, sasvim sigurno, otvaraju jedno novo poglavlje u oblasti mobilne fotografije.

Model P50 Pro stiže sa najnaprednijim kamera sistemom koji pravi fotografije savršenog kvaliteta u svim dnevnim i noćnim uslovima. Uz nadograđenu Huawei XD optiku koja omogućuje veću foto jasnoću i savršen prikaz detalja na slikama, fotografije na P50 Pro reprodukuju realan prikaz ljudskog oka. Za potpuni ugođaj svim čulima, uz kupovinu Huawei P50 Pro mobilnog telefona putem huaweishop.rs, najbrži kupci dobiće FreeBuds 4 slušalice na poklon.

P50 Pocket dolazi sa fleksibilnim OLED ekranom, kao prvi model tog tipa u Huawei porodici. Mogućnost preklapanja ga čini idealnim prenosivim sredstvom koji staje u svaki džep.

Huawei promocija za Dan zaljubljenih

U periodu od 7. do 14. februara traje promocija za Dan zaljubljenih, pa će svi koji budu dovoljno brzi moći da kupe idealne poklone po sniženim cenama. Tako, uz svaku kupovinu Huawei pametnih satova iz renomirane GT3 serije kupac na poklon dobija rezervnu kožnu narukvicu u zelenoj boji za muškarce, odnosno u bež ili silikonsko-sivoj boji za dame. Pored ovoga, Huawei je za sve svoje kupce obezbedio i sjajan popust na kupovinu fantastičnih FreeBuds 4i  slušalica, kao i na model pametnog telefona Nova 8i.

Iskoristite priliku koja se ne propušta i nabavite neki od renomiranih Huawei uređaja po sniženim cenama:

  • GT3 u crnoj boji+ narukvica po ceni od 38.999 umesto 42.998
  • GT3 sa metalnom narukvicom+ narukvica po ceni od 47.999 umesto 51.998
  • GT3 u zlatnoj boji  + narukvica po ceni od 43.999 umesto 47.998
  • GT3 u beloj boji + narukvica po ceni od 38.999 umesto 42.998
  • FreeBuds 4i u crnoj ili beloj boji po ceni od 8.899 umesto 10.999
  • Nova 8i u crnoj ili silver boji od 35.299 umesto 43.999

Nakon dugog priželjkivanja da se Huawei P50 Pro i P50 Pocket modeli nađu u prodaji, ljubitelji Huawei uređaja mogu da uživaju u njima uz dodatne benefite, a bogat promotivni praznični paket je idealna prilika za kupovinu željenih proizvoda za svoje najdraže.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela