Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei laptopovi konačno stižu u Srbiju!

Kompanija Huawei nedavno je najavila dolazak novih laptop računara na naše tržište, a sada je datum i zvaničan – 27. jul! Od sledećeg ponedeljka možete kupiti računare iz Huawei MateBook serije, a u periodu od 27. jula do 9. avgusta, najbrže kupce očekuju vredni pokloni. U želji da ljubiteljima brenda pokaže funkcionalnost Huawei ekosistema, kompanija je za prvih 130 kupaca laptop računara obezbedila telefone iz najnovije Huawei P40 serije, kao i druge vredne poklone.

 

Huawei_MatebookXPro_bundle ponuda

 

Koji računari su u pitanju?

Na srpsko tržište dolaze četiri Huawei laptop računara MateBook serije, a reč je o:

  • Huawei MateBook X Pro
  • Huawei MateBook 13
  • Huawei MateBook  D14
  • Huawei MateBook D15

Uz vodeći, premijum laptop – Huawei MateBook X Pro, najbrži kupci će po ceni uređaja dobiti i Huawei P40 pametni telefon, ranac za laptop i bežičnog miša.

Ukoliko se odlučite za MateBook 13, po ceni laptopa dobijaju se P40 Lite pametni telefon, ranac za laptop i bežični miš, dok po ceni MateBook D14 i MateBook D15 prilikom kupovine možete dobiti Huawei P40 Lite E pametni telefon i, takođe, bežičnog miša i ranac.

Moćni laptop računari koji stižu na naše tržište poseduju izvanredan dizajn i sjajne performanse. Ono što je veoma interesantno, svaki od ovih računara dolazi sa Huawei Share opcijom, koja vam omogućava da Huawei telefon povežete sa računarom i pokrenete različite zanimljive funkcije, poput Multiscreen Collaboration (međusobne saradnje ekrana). Na taj način možete odgovarati na poruke sa mobilnog telefona putem tastature laptopa ili prebacivati podatke sa jednog na drugi uređaj drag-and-drop opcijom, odnosno jednostavnim prevlačenjem preko ekrana.

Vodeći Huawei MateBook X Pro laptop računar dolazi sa preinstaliranim Windows 10, a poseduje i touch screen ekran, što vam omogućava da pregled sadržaja sa laptopa koordinirate putem samog ekrana, kao i da pravite print screen povlačenjem tri prsta od vrha ka dnu ekrana.

Kada je reč o “touch” opcijama koje ovaj računar nudi, tu je i mogućnost otključavanja laptopa putem otiska prsta. Pored MateBook X Pro, ovu mogućnost nude i preostala tri laptop računara.  Da, u taster za uključivanje računara je integrisan skener otiska prsta, što dodatno pojačava bezbednost podataka koji se nalaze u laptopu.

Takođe, važno je napomenuti da je kamera na MateBook X Pro, MateBook D14 i D15 smeštena u takozvani “F bar” na tastaturi, odnosno u taster na sredini prvog reda tastature. Prilikom korišćenja, pritiskom na dugme za kameru ona se podiže i kreće sa beleženjem audio i video prijema. Kada se završi sa korišćenjem, pritiskom na isto dugme kamera se vraća u svoje “kućište” i prekida sa radom.

Ekran na vodećem Huawei MateBook X Pro računaru zauzima čak 91% površine, a uokviren izuzetno tankim ivicama, pruža unapređeno Ultra Full-View Display iskustvo, prilikom gledanja sadržaja.

Svi modeli Huawei MateBook računara dolaze sa veoma izdržljivim baterijama, kao i super brzim punjačima od čak 65W! Moćni Huawei MateBook X Pro podržava do 15h aktivnog kancelarijskog rada, 11h rada pri pretraživanju i 13h rada pri reprodukciji video zapisa.

Cene i dostupnost uređaja

Huawei MateBook laptop računari će u Srbiji biti dostupni od 27. jula, po sledećim cenama:

  • MateBook X Pro – 255,999 rsd
  • MateBook 13 – 124,999 rsd
  • MateBook D14 – 86,999 rsd
  • MateBook D15 – 80,999 rsd

Istražite više uz novu Huawei MateBook seriju laptop računara.

 

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela