Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HONOR MagicWatch 2 unapređuje korisničko iskustvo sa preko 80 novih režima za vežbanje

Kompanija HONOR, jedan od vodećih svetskih tehnoloških brendova, objavila je danas nov paket za ažuriranje pametnog sata HONOR MagicWatch 2 koji korisnicima pruža brojne nove mogućnosti i značajno unapređuje njihovo fitnes iskustvo. Bilo da su u pitanju ljubitelji popularnih sportova i vidova fizičke aktivnosti ili su, pak, fanovi ekstremnijih i manje popularnih aktivnosti, u mogućnosti su da maksimalno iskoriste potencijal svog HONOR MagicWatch 2 pametnog sata kroz značajno unapređen broj specijalizovanih sportskih režima.

 

Poster-Leisure Sports

 

HONOR MagicWatch 2 podržava 15 profesionalnih režima za treniranje, uključujući osam različitih aktivnosti na otvorenom (trčanje, hodanje, planinarenje, šetanje, trčanje po šumi, vožnja bicikla, plivanje, trijatlon) kao i sedam različitih aktivnosti u zatvorenom prostoru (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje u bazenu, slobodan trening, vežbanje na eliptičnoj mašini, veslanje). Prilikom korišćenja profesionalnih režima za treniranje, HONOR MagicWatch 2 omogućuje sveobuhvatno praćenje čak 194 vrste podataka sa ciljem da korisnicima omogući da maksimalno iskoriste vreme provedeno na treningu. HONOR MagicWatch 2 takođe ima sposobnost da automatski detektuj šest profesionalnih režima za treniranje, čime korisnicima obezbeđuje pametnije sportsko iskustvo.

HONOR MagicWatch 2 pametni sat takođe poseduje 85 specijalno kreiranih režima za treniranje koji se mogu grupisati u šest sportskih kategorija: ekstremni, slobodno vreme, fitnes, vodeni sportovi, sportovi sa loptom i zimski sportovi. Aktivnosti su izuzetno raznolike i kreću se od uličnog plesa do parkura, a podrazumevaju i penjanje na steni, jogu, balet ili boks, čime je još jednom naglašena misija brenda HONOR da svojim korisnicima obezbedi inovativno i personalizovano iskustvo na pametnim uređajima, u skladu sa njihovim dinamičnim načinom života. I dok korisnici uživaju u svojim omiljenim sportovima i fizičkim aktivnostima, HONOR MagicWatch 2 pametni sat beleži sve relevantne podatke kao što su trajanje treninga, potrošene kalorije, otkucaji srca i drugi, omogućujući im da bolje planiraju svoje buduće aktivnosti i ostvare zapaženije rezultate, ali i da pomoću samo jednog klika podele svoje impresivne rezultate sa pratiocima i prijateljima na društvenim mrežama.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela