Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Canon predstavio EOS M50 Mark II fotoaparat

Kao odgovor na sve veću potražnju za kvalitetnim fotoaparatima, kako bi se zadovoljila potražnja modernih kreatora sadržaja, Canon Europe je predstavio EOS M50 Mark II, naslednika nagrađivanog modela EOS M50. Globalni apetiti za stvaranjem, deljenjem i gledanjem sadržaja na Instagram-u, YouTube-u i Twitch-u ne pokazuju znakove smanjenja jer smo svedoci da ljudi posvećuju sve više vremena istraživanju hobija i učenju novih veština. Samo u Evropi, između 3. kvartala 2019. i 2. kvartala 2020., mesečno korišćenje servisa TikTok među populacijom između 16 i 64 godine poraslo je 93%.

eos m50 mark 2 2

Malen i moćan fotoaparat bez ogledala, EOS M50 Mark II, učinio je ceo postupak od snimanja do prenosa sadržaja lakšim nego ikad pre. Taj fotoaparat može da snimi 4K video zapis u vodoravnom i uspravnom formatu ili da strimuje uživo u rezoluciji Full HD na YouTube, pa omogućava kreatorima da podignu svoje sadržaje na novi viši nivo. Uz 3.5-milimetarski priključak za mikrofon i HDMI i USB izlaz, ovaj fotoaparat ima sve ulazne i izlazne priključke koji su potrebni kretorima sadržaja. Njegovo kompaktno kućište, ekran osetljiv na dodir koji omogućava različite uglove gledanja i kompatibilnost sa nizom Canonovih objektiva, znači da korisnici imaju potpunu kreativnu slobodu – bilo da snimaju kadrirana obraćanja kameri ili vloguju u pokretu.

Odredište – bilo gde
U srcu ovog fotoaparata je svestranost. Bilo da želite da snimite fotografije visokog kvaliteta za Instagram, video zapis uspravnog formata za TikTok ili pak želite da strimujete uživo na YouTube, EOS M50 Mark II može sve to, i to savršeno. Uz njegov HDMI izlaz korisnici mogu stvarati strimove profesionalnog izgleda uživo, a zahvaljujući Canonovom besplatnom softveru EOS Webcam Utility, mogući su i neobavezno stream-ovanje na Twitchu, ali i kvalitetna video ćaskanja sa prijateljima i članovima porodice.

Odgovarajući na potražnju za brzim izbacivanjem sadržaja na tržište, EOS M50 Mark II ima napredne mogućnosti mobilnog povezivanja putem Wi-Fi-ja i Bluetooth-a. To omogućava kontrolu sa mobilnog uređaja i direktan prenos slika i filmova na kanale društvenih medija, tako da kreatori sadržaja nikada neće ništa propustiti da prenesu svojim pratiocima.

Fokusiranje na kreatore sadržaja
Korisnici imaju potpunu fleksibilnost, bez obzira na njihov stil ili potrebe, jer je tu ugrađeni mikrofon, a ovaj prenosivi fotoaparat može lako da se nosi okolo ili da se montira na okretni nosač (gimbal). Bilo da ste ispred fotoaparata ili iza njega, ekran osetljiv na dodir, vidljiv iz raznih uglova, i EVF znače da korisnici mogu da kadriraju snimke u svim situacijama.

Izdvojite se u moru sadržaja na društvenim mrežama
Svakog minuta se na Instagram-u objavi više od 300 000 priča, pa je za isticanje nekog sadržaja u tom mnoštvu ključan kvalitet. EOS M50 Mark II omogućava kreatorima sadržaja upotrebu Canonovih objektiva iz linija EF-i EF pomoću adaptera, a te linije obuhvataju ultraširoki objektiv za vlogovanje ili objektiv za savršeno snimanje selfija.

Brzina fotoaparata, APS-C senzor od 24,1 megapiksela, inteligentni automatski načini rada i prepoznavanje očiju daju prednost kreatorima sadržaja kad se radi o fotografiji, jer omogućavaju snimanje oštrih fotografija akcije koje će privući pažnju onih koji listaju društvene medije. Naravno, samo vizualni kvalitet nije dovoljan da bi korisnički sadržaji privukli više pregleda i pratilaca– važan je i zvuk! Canon EOS M50 Mark II ima 3.5-milimetarski priključak za mikrofon, pa ambiciozni youtube-ri mogu da stvaraju vlogove besprekornog kvaliteta zvuka.

Canon EOS M50 Mark II savršen je za vlogere, blogere i influensere uopšte, idealan je izbor za kreatore sadržaja kojima treba vrhunski kvalitet slike, pametne funkcije i mogućnost striminga uživo internet publici u realnom vremenu.

Canon EOS M50 Mark II biće dostupan od kraja marta 2021., a može da se naruči već danas. Da biste saznali više, posetite web stranicu https://www.canon.rs/cameras/eos-m50-mark-ii/.

EOS M50 Mark II – glavne karakteristike:
• stvaranje i deljenje sadržaja na bilo kojoj platformi putem Wi-Fi-a i Bluetooth-a
• snimanje video zapisa uspravnog formata za objavu na društvenim mrežama
• HDMI izlaz za striming uživo na YouTube
• APS-C senzor od 24,1 megapiksela za zadivljujuće slike i Full HD video zapise
• svestrani ekran osetljiv na dodir, vidljiv iz raznih uglova, za razne mogućnosti snimanja
• 3.5-milimetarski ulaz za mikrofon za profesionalni kvalitet zvuka
• kompatibilnost sa objektivima koji podržavaju razne perspektive i stilove

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela