Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Andrej Maričić otkriva šta je od digitalnih tehnologija potrebno za avanturu u prirodi

Koja vam je prva asocijacija kada pomislite na pustolova Andreja Maričiča? Verujemo da su to njegove avanture po celoj planeti tokom kojih nam je dočarao različite poznate i nepoznate krajeve, kao kulture i civilizacije. Ove godine rešio je da avanturu podigne na viši nivo tako što je u svojoj najnovijoj pustolovini testirao HONOR Watch GS Pro pametni sat koji se od 22. oktobra može se naći u prodaji u svim ovlašćenim radnjama, kao i MTS i Telenor poslovnicama.

 

andrej maricic honor

 

Kako ističe, ono što mu se posebno dopada kod ovog uređaja je trajanje baterije.

„Ono što je korisno u ovoj priči, a vezano je za posao kojim se ja bavim, jeste vreme koje je neophodno da se istroši baterija, što je 25 dana. Fascinantno. A treba malo vremena da se napuni“, prve su Andrejeve impresije posle testiranja HONOR Watch GS Pro na izazovnom terenu.

Route Back funkcija, odnosno ugrađeni satelitski sistem za navigaciju velike preciznosti omogućava pomoć u vraćanju nazad, čak i kada putujete putem kojim se ređe ide.

„Dobra stvar kod ovog sata je što ima opciju da vas vrati na početnu tačku tako da ni u jednom momentu ne možete da se izgubite. Još jedna funkcija koja me je iznenadila prijatno jeste predviđanje vremenskih uslova, koji su bitni za ono čime se ja bavim. Važno je u momentu kada krenem na neki put ili u novu avanturu da znam da će za tri, četiri sata da padne kiša i onda mogu da pravim planove za dalje… Ako postavim program za outdoor, prati mi korake, pređenu kilometražu, otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, visinu na kojoj se nalazim, vazdušni pritisak“, navodi on neke od funkcija ovog pametnog sata dodajući da će pomoću njega biti još luđi i otisnuti se u pustolovine koje je ranije mogao samo da sanja.

Andrejeve utiske o korišćenju HONOR Watch GS Pro možete pogledati u videu na sledećem LINKU.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela