Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » ADATA rešenja za skladištenje za kreatore sadržaja i kampanja kreiranja vlastitog wallpaper-a

ADATA Technology, proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda, mobilnih dodataka, proizvoda za igre, električnih pogona i industrijskih rešenja predstavlja internet kampanju stvaranja wallpaper-a pod nazivom „ADATA Creates Legends“ (ADATA stvara legende). Ta kampanja je nastavak kampanje „Build to Create“ iz 2020. godine i ima za cilj podizanje svesti o ADATA-inim proizvodima sledeće generacije namenjenim kreatorima sadržaja, umetnicima i profesionalcima. Među novim proizvodima koji će biti predstavljeni u kampanji su i serija SSD-ova ADATA LEGEND, ADATA DDR5-4800 memorijski modul i SD 7.0 Express Card ADATA Premier Extreme SDXC.

Adata kampanja

SSD-ovi iz serije ADATA LEGEND

ADATA SSD-ovi LEGEND 740 i 750 koriste PCIe Gen3 x4 i NVMe 1.3 i nude stalne brzine čitanja i pisanja do 2500/2000 i 3500/3000 MB/s, kako bi kreatorima sadržaja i drugima omogućili neophodne performanse za stvaranje bez ograničenja. Njihove M.2 2280 specifikacije podržavaju najnovije Intel i AMD platforme za stvaranje i produktivnost na najnovijim PC računarima, uključujući desktop i prenosne računare. Za korisnike kojima treba dodatni podsticaj tu je LEGEND 840 koji koristi PCIe Gen4 x4 i NVMe 1.4, kako bi ponudio brzine čitanja i pisanja do 5000/4500 MB/s.

ADATA DDR5-4800 memorija

ADATA DDR5-4800 memorijski modul podiže lestvicu u memorijskim performansama. Nudi veću propusnost po CPU jezgru i dostiže frekvencije do 4800 MT/s. Ta arhitektura DDR5 DRAM-a omogućava više grupa memorijskih čipova kao i više samih čipova. Trenutno dolazi u kapacitetima od 8, 16 ili 32 GB, a uskoro će uslediti i veći kapaciteti. Memorijski modul je opremljen PMIC-om (integrisanim sklopom za upravljanje potrošnjom energije) i ECC-om (kodom za ispravljanje grešaka) radi optimalne stabilnosti sistema.

Kartica SD 7.0 Express Card ADATA Premier Extreme SDXC

Zahvaljujući najnovijoj specifikaciji SD 7.0, ADATA 7.0 Express Card Premier Extreme SD predstavlja revolucionarnu memorijsku karticu koja podržava PCIe i NVMe, pa je time više kao minijaturni SSD. Uz podršku za PCIe Gen3 x1 i NVMe, ta memorijska kartica nudi performanse čitanja i pisanja do 800/700 MB/s, što je otprilike 1,5 puta brže od SATA SSD-ova. U poređenju sa SD karticama UHS-II i UHS-I, otprilike je 2,7 i 8 puta brža.

Internet kampanja „ADATA Creates Legends“

Kampanja „ADATA Creates Legends“ u kojoj stvarate vlastiti wallpaper je takmičenje na Instagramu koje traje do 10. decembra 2021. Da bi učestvovali u takmičenju, učesnici moraju da naprave vlastite jedinstvene pozadine za mobilni i podele objavu koristeći hashtag #AdataCreatesLegends, kao i oznake @adataglobal i @(nalog influencera). Najbolji radovi ući će u finalni odabir i takmičiće se za osvajanje ADATA DDR5-4800 16 GB U-DIMM memorijskog modula, PCIe 3.0 M.2 2280 SSD-a LEGEND 750, ili eksternog SSD-a SE800. Više o kampanji saznajte na: https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela