Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » ADATA osvojila šest Red Dot nagrada za dizajn

ADATA Technology proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda, mobilnih dodataka, proizvoda za igre, električnih pogona i industrijskih rešenja objavila je da im je dodeljeno šest nagrada Red Dot Design Awards 2022, za izvrsnost u dizajnu proizvoda. Dobitnici nagrada uključuju SLAYER DDR5 DRAM, XPG ALPHA i PRIMER miševe i ADATA ELITE SE920 i SE880 eksterne SSD uređaje.

Adata Red Dot nagrade

„Od tri pobednika Red Dot-a prošle godine do šest pobednika ove godine, ADATA je pokazala svoj nepokolebljiv naglasak na dizajnu proizvoda kao ključnom aspektu korisničkog iskustva“, rekao je Ibsen Čen, viši direktor marketinga proizvoda u ADATA-i. „Bilo da se radi o DRAM-u, miševima za igre ili eksternim SSD-ovima, mi ne samo da korisnicima nudimo performanse i funkcionalnost koji su im potrebni, već i odgovarajući industrijski dizajn koji im se dopada.“

Red Dot Design Awards je globalno priznata nagrada koja odaje počast inovativnim kompanijama, hvali izvrsnost dizajna i na kraju prepoznaje one koji su odgovorni za postavljanje trendova. Međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka za dizajn sa različitim iskustvom procenjuje svaki podnesak na osnovu njegovih zasluga.

XPG CASTER DDR5 DRAM

Dizajniran za igrače, takmičare u e-sportu i kreativne profesionalce, XPG CASTER DDR5 DRAM visokih performansi pomaže ciljnoj grupi da postigne više sa performansama do 6400 MT/s i brzinama prenosa podataka do 7000 MT/s. Bilo da se radi o igranju igara, 3D prikazivanju ili intenzivnom vizuelnom uređivanju, CASTER omogućava da se njima rukuje sa lakoćom. Dizajn proizvoda prikazuje i obećanje ovog proizvoda, uključujući prenošenje njegovih visokih performansi, vrhunskog pozicioniranja, kao i duha XPG brenda.

XPG SLAIER DDR5

XPG SLAIER DDR5 je vodeći memorijski modul koji ima za cilj da donese performanse sledećeg nivoa PC igračima i PC entuzijastima. Kao vrhunski DRAM modul, ima izuzetan izgled i osećaj kojim dominiraju dva površinska tretmana metala, jedan sjajni i jedan mat. Modul takođe koristi geometrijske žljebove i linije koje se ukrštaju i zakrivljenu površinu za dodatni efekat.

XPG PRIMER Gaming Mouse

XPG PRIMER je miš za igranje koji će ceniti kako igrači početnici, tako i iskusni igrači. Pruža udobnost čak i tokom najdužih sesija tako što ima PBT navlaku sa teksturom protiv klizanja koja je otporna na znoj i udobna za držanje. Šta više, ima idealnu težinu (98 g ± 5%) za savršeno izbalansirane i precizne pokrete.

XPG ALPHA gaming miš

XPG ALPHA gejmerski miš je rezultat višegodišnjeg istraživanja ergonomije u industrijskom dizajnu, oblika i funkcije. Razvijen je na osnovu podataka prikupljenih tokom dve godine od XPG-ovog višestruko nagrađivanog „Projekta HEADSHOT“ (uključujući Red Dot Design, Taiwan Excellence i Golden Pin awards). ALPHA miš se odlikuje estetskim konturama koje omogućavaju odličnu ergonomiju za udobno igranje i vizuelnu privlačnost.

ADATA ELITE SE920 USB 4 eksterni SSD

ADATA SE920 je USB 4 eksterni SSD sledeće generacije. USB4 mu omogućava da postigne brzinu čitanja i pisanja do 4000 MB/s za brzine prenosa podataka koje su četiri puta brže od USB 3.2 disk jedinica. Spolja, pogon ima minimalistički dizajn sa dvostrukom površinom sa kontrastnim peskarenim i brušenim završnim obradama. Takođe ima klizni gornji poklopac sa mehanizmom koji, kada se gurne na gore, otkriva ventilacioni otvor i aktivira ugrađeni ventilator za efikasno odvođenje toplote. Pomeranje poklopca na gore takođe aktivira LED svetla. Uređaj je namenjen kreatorima koji traže efikasno hlađenje i suptilan, ali elegantan dizajn.

ADATA ELITE SE880 Eksterni SSD

ELITE SE880 je eksterni SSD uređaj koji koristi USB 3.2 GEN2 Ks2 interfejs sledeće generacije za efikasne brzine prenosa podataka. Dizajniran je za profesionalce u pokretu, pa pored odličnih performansi uređaj takođe ima ultra-prenosivu formu koja je lagana i otprilike veličine futrole za AirPods. Čist i minimalistički dizajn uređaja oslikava sofisticiranost i korisnost.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela