Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Veritas i Microsoft osnovali globalno strateško partnerstvo

Veritas Technologies, lider u upravljanju informacijama i Microsoft su danas objavili osnivanje višegodišnjeg globalnog strateškog partnerstva sa ciljem da se organizacijama pomogne da koriste Microsoft Azure platformu, da se optimizuju za hibridna cloud okruženja i omogući da Veritasov Enterprise Vault.cloud servis izvršavaju na Azure platformi.

Ovo partnerstvo je nadogradnja dugoročnog odnosa koji su izgradili Veritas i Microsoft i obuhvata zajednički rad obe strane da se omoguće i združenim snagama prodaju hibridna cloud rešenja za skladištenje namenjena korisnicima obeju kompanija, a kako bi se obezbedio sveobuhvatan,  jednostavan i cenovno efektivan pristup upravljanju podacima u “oblaku”. Takva hibridna cloud rešenja za skladištenje će omogućiti da korisnici iskoriste prednosti “oblaka” kako bi smanjili svoje troškove skladištenja, a istovremeno povećali poslovnu agilnost, kao i da bi izvukli veću vrednost iz raspoloživih podataka, jednom uskladištenih u “oblaku”, preko kompletne palete Azure cloud servisa, uključujući naprednu analitiku i mašinsko učenje.

Veritas_podaci_3

“Velike kompanije sve se više oslanjaju na računarstvo u “oblaku” da bi napredovale u digitalnoj transformaciji,” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik i direktor za proizvode u kompaniji Veritas. “Dok Veritas označava svoj prvu godišnjicu nezavisnosti, današnja objava označava prekretnicu ka ubrzanju cloud inicijativa za naše uzajamne mušterije, i otpočinje još efikasnijim načinima za premeštanje podataka na Azure infrastrukturu.”

“Klijenti kompanija Microsoft i Veritas su uživali u pogodnostima veoma komplementarnih tehnologija, fokusirnim na rešavanje IT izazova u data centru,” rekao je Džejson Zender, korporativni potpredsednik Microsoft Azure tima. “Danas, naše ojačano partnerstvo omogućava dublju integraciju, omogućavajući klijentima da lakše iskoriste prednosti fleksibilinosti i pouzdanosti na entreprajz nivou koje im Azure stavlja na raspolaganje.”

Nova rešenja usaglašena sa putovanjem klijenata ka hibridnom oblaku

U sklopu partnerstva, Veritas NetBackup 8.0 koji predstavlja perjanicu ponude rešenja za zaštitu podataka velikih kompanija, sada podržava skladišta uvezana sa Azure infrastrukturom u oblaku, poboljšavajući upravljanje životnim ciklusom podataka, optimizujući preseljenje podataka na Azure cloud skladište. Ovo obezbeđuje velikim organizacijama da snize troškove i povećaju operativne prednosti Azure platforme, dok istovremeno smanjuju potrebu za instalacijom dodatnog skladišta. Za mala i srednja preduzeća, Veritas Backup Exec 16 sada nudi podršku glatkog premeštanja bekapa podataka na Azure skladišta, skraćujući vreme i povezane troškove i doprinoseći štednji resursa.

Veritas takođe koristi snagu Azure platforme da podigne efikasnost svojih radnih procesa. Veritas je odabrao Azure za infrastrukturu na kojoj se u bek-endu pokreće njegov Enterprise Vault.cloud servis. Enterprise Vault.cloud omogućava vam da zadržavate informacije na osnovu definisanih politika da bi se olakšao proces eDiscovery-a, a takođe pomaže da Office 365 pretplatnici brzo pronađu arhivirane informacije onda kad su potrebne. Enterprise Vault.cloud će nastaviti da isporučuje unapređenu produktivnosti i funkcionalnosti za obezbeđivanje saobraznosti. Veritas je priznat kao lider na polju arhiviranja u lokalu i “oblaku”,  a njegova rešenja koja uključuju Enterprise Vault.cloud, već 13 godina u nizu, obezbeđuju mu poziciju u Garterovom magičnom kvadrantu za rešenja za arhiviranje informacija namenjena velikim korporacijama.

Za više informacije posetite link u nastavku: www.veritas.com/microsoft

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela