Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Najnovije izdanje AMD Radeon Software-a proširuje funkcionalnost daljinskog igranja i omogućava nove funkcije i mogućnosti prilagođavanja

AMD je objavio AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1, novo izdanje svog softverskog paketa za AMD Radeon GPU-ove, pružajući gejmerima, stvaraocima i entuzijastima neverovatnu vizuelnu vernost, ultra-brz odziv u igrama, kao i napredne funkcije za otključavanje punog potencijala njihovog AMD igračkog iskustva.

amd radeon software adrenalin 1

Razvijeno za igrače, najnovije izdanje AMD Radeon Software-a donosi moćne nove mogućnosti i opcije za kompletno igračko iskustvo. Novi Radeon Software sadrži AMD Link za Windows, koji omogućava korisnicima da se povežu sa svojim gejming računarom sa drugog Windows PC-a , kao i sa telefona, tableta ili TV-a, kako bi se igrali sa praktično bilo kog mesta. Takođe, obezbeđuje novi korisnički interfejs sa nizom poboljšanja upotrebljivosti koje zahtevaju Radeon gejmeri, uključujući prilagođene opcije instalacije i pojednostavljene alatke za snimanje i striming kako bi korisnici mogli lako da uhvate i podele svoje nezaboravne gejming trenutke.

„Obezbeđivanje moćnog hardvera je samo polovina jednačine koja isporučuje izvanredna AAA, esports i multiplayer igračka iskustva koja su gejmeri očekivali“,rekao je Frenk Azor, glavni arhitekta Gaming Rešenja u AMD-u. „Sa novim AMD Radeon Software izdanjem, naš cilj je bio da omogućimo gejmerima da otključaju pun potencijal svojih AMD gejming sistema, omogućavajući im da u potpunosti urone u prelepe, hiper-realistične svetove, lako pobede u najnovijim bitkama, pronađu nove načine da se igraju sa prijateljima i podese svoje gejming iskustvo kako im odgovara.“

Kompletan doživljaj

AMD Radeon Software je kapija za otključavanje punog potencijala AMD gejming iskustva, dizajniranog da isporuči najbolje performanse u igrama, živopisne vizuelne elemente i kompletan doživljaj za gejmere. Postojeće mogućnosti kao što su AMD FreeSync, AMD Radeon Anti-Lag i AMD Radeon Boost isporučuju ultra-visoki broj frejmova u sekundi uz brzi odziv tokom igranja. Funkcije kao što su AMD Radeon Image Sharpening i AMD FidelityFX omogućavaju neverovatno imerzivne, vizuelno zadivljujuće igre. Gradeći na ovim temeljima, AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1 pruža nekoliko novih i ažuriranih funkcija, koje uključuju:

  • AMD Link Besplatna aplikacija za povezivanje gejming računara sa tabletom, telefonom ili televizorom – a sada i sa drugim računarom zasnovanim na Windows-u – omogućava korisnicima da bilo koji ekran pretvore u gejming mašinu sa praktično bilo kog Nova funkcija AMD Link Game omogućava korisnicima da pozovu prijatelja da se poveže sa računarom iz drugog AMD Radeon sistema da igra igre koje podržavaju lokalni multiplayer ili režim deljenog ekrana. AMD Link takođe nudi 144 FPS (max), više opcija protoka propusnog opsega, podršku za 5.1 surround zvuk, kao smanjenje kašnjenja protoka do 60 procenata u CS:GO.
  • Pojednostavljeni korisnički interfejs – Na osnovu povratnih informacija zajednice, najnovije izdanje Radeon softvera pruža nekoliko opcija instalacije koje mogu da se prilagode. Gejmeri mogu da izaberu kompletnu instalaciju, minimalnu instalaciju sa unapređenim korisničkim interfejsom, ili malu instalaciju samo za upravljački program. Dodatne ispravke uključuju poboljšanu traku za pretragu, dostupnost dodatnih statistika igre u tab-u „Igre“ i još mnogo toga.
  • Prošireno praćenje radnih parametara & tvikovanje – korisnici sada mogu da pregledaju i Radeon grafiku i Ryzen performanse procesora sa jedne lokacije, uključujući CPU iskorišćenost, brzinu kloka, temperaturu, napon, potrošnju energije i brzinu ventilatora, omogućavajući bolju optimizaciju performansi sistema i efikasnost napajanja.
  • Poboljšano snimanje i strimovanje – Integrisanje svih postavki snimanja i strimovanja u okviru jednog tab-a, novo izdanje AMD Radeon Software-a nudi poboljšanja upotrebljivosti uređivača scena, poboljšanu funkcionalnost sortiranja i obeležavanja, kao i novi wizard koji će korisnicima olakšati početak
  • Korekcija nedostatka boja – Prilagodljiva podešavanja omogućavaju korisnicima sa daltonizmom da dožive igre u živopisnijim detaljima bez ikakvog očekivanog uticaja na performanse.
  • Microsoft PlayReady AV1 Podrška – Podrška za open-source, royalty-free PlayReady AV1 hardverski ubrzani dekoder za grafičke kartice AMD Radeon RX 6000 Series obezbeđuje kvalitetan, zaštićen sadržaj.
  • AMD Crash Defender – Nova funkcija stabilnosti koja obezbeđuje da sistemi „ostanu živi“, sačuvaju podatke i potpuno se oporave od potencijalnih zagušenja ili padova u odabranim scenarijima. Uparen sa AMD alatkom za izveštavanje o greškama, Radeon Software može da pruži kompletniju sliku problema koje su prosledili korisnici radi bržeg rešavanja od strane AMD timova za podršku.

Raspoloživost

AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1 možete preuzeti sa AMD Drivers and Support stranice.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela