Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Lider u svojoj oblasti – Veritas Technologies

Kompanija Veritas Technologies je odbranila svoju lidersku poziciju u Gartner Magic Quadrant 2015. za Enterprise Information Archiving (EIA) i to 12. godinu zaredom.

Gartner ocenjuje vendore koji nude proizvode i usluge arhiviranja e-pošte, društvenih medija, datoteke koje su podeljene putem on-line, socijalnih i „cloud“ servisa, uključujući i strukturisane podatake. Veritas je dobio priznanje za savršen spoj i complianxe, e-discovery i retention management servisa, dok je Enterprise Vault prepoznat kao vodeći servis za menadžment sadržaja elektronske pošte.

 

Veritas_logo

 

„Čast mi je što smo se opet našli u ‘lider’ kategoriju“, rekao je Greg Muscarella, viši potpredsednik Information Inteligence odeljenja u kompaniji Veritas. „Ovo priznanje od Gartner-a je odraz naše kontinuirane inovacije i fokusiranja da se reše i najteži izazovi kupaca u radu sa nestrukturisanim podacima i kada pričamo o upravljanju ključnim informacijama koje imate u posedu. Kako se približavamo momentu kada ćemo postati samostalno preduzeće, tako smo sve posvećeniji predviđanju novih trendova, kako bi smo pravovremeno ponudili rešenja koja omogućuju našim klijentima da steknu nove uvide na osnovu podataka sa kojima rade.“

Veritas Enterprise Vault rešenje omogućava organizaciji da skladišti, upravlja i otkrije ključne informacije putem arhiviranja i e-discovery sistema. Solutions može da povuče informacije direktno kroz data centar i indeksira, kompresuje i duplicira podatke kako bi se smanjila upotreba skladišnog prostora i smanjili troškovi preduzeća.

Enterprise Vault.cloud je nedavno unapređen sa e-discovery mogućnostima koje obuhvataju pretragu, tagovanje, legal hold, eksportovanje i pregled.

Šta nas to čini „Liderima“?

Za Gartner Magic Quadrant, “Lideri” su oni sistemi koji nude najviši izmereni nivo „mogućnosti za izvršavanje“ i „kompletiranje vizije“ Gartner traži kompanije koje imaju najsveobuhvatnije i najskalabilnije proizvodne portfolije, ali i kompanije koje već dugi niz godina posluju optimalno, odnosno bez varijacija i gubitaka.

„Lideri“ su inovativni i uvek gledaju unapred, anticipirajući tržišne trendove i ostajući okretni u industriji koja se stalno menja. Veritas je jedan od šest „lidera“ u ovom Magic Quadrant-u. Saznajte više informacija na ovom link-u.

O kompaniji Veritas Technologies Corporation LLC

Veritas Technologies LLC omogućava organizacijama da iskoriste svu moć koja je sadržana unutar podaraka sa kojima rade, uz rešenja dizajnirana da budu na usluzi najvećih i najkompleksnijih heterogenih okruženja na svetu. Veritas danas posluje sa 86% kompanija sa Fortune 500 liste, pospešujući dostupnost informacija i obezbeđujući uvide, kako bi one postale još konkurentnije na tržištu.

www.veritas.com

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela