Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Aprilsko ažuriranje operativnog sistema Windows 10 je dostupno

Aprilsko ažuriranje operativnog sistema Windows 10 je trenutno globalno dostupno za preuzimanje, a za Windows 10 PC-eve širom sveta počeće da se dostavlja 8. maja.

Sa ovim ažuriranjem Microsoft želi korisnicima da omogući više vremena da budu kreativni, da se igraju, stvaraju – jednostavno, da rade ono što vole.

 

Focus Assist

Više detalja možete pogledati na Windows Experience blogu Yusufa Mehdia – ovde, a neke od ključnih novina su:

° Timeline: Timeline, na Windows 10 PC-evima, omogućava korisnicima da se vrate kroz vreme i pronađu svoje materijale na kojima su radili ranije tokom dana, prošle nedelje, ili čak nekoliko nedelja unazad. Korisnici mogu čak pronaći i šta su radili dok su koristili Microsoft Edge ili Office 365 na iOS ili Android uređajima, kada se vrate za svoj Windows 10 PC.

° Focus Assist: Uključite Focus Assist kada god želite da radite nešto bez ometanja od strane društvenih mreža ili drugih notifikacija. Ili ga podesite da se automatski uključuje u određenim periodima tokom dana kada vam je potrebno vreme da se fokusirate.

° Diktiranje: Unapređen Dictation program više nego ikada pre korisnicima olakšava proces pravljenja beleški ili čak pisanja obimnijeg materijala, samo uz pomoć njihovog glasa.

° Microsoft Edge: Aprilsko ažuriranje donosi niz novih karakteristika i poboljšanja za Microsoft Edge – uključujući i ‘mute-a-tab’, full-screen čitanje, štampanje bez nereda, gramatičke alate, kao i auto-fill za web formulare – sve u cilju uštede vremena dok korisnik pretražuje web.

Pored toga, Microsoft je najavio nove mogućnosti upravljanja i ažuriranja koji dolaze u Microsoft 365, kako bi se olakšalo IT upravljanje na savremenom radnom mestu. Neka od novih ažuriranja uključuju rešenja za Firstline Workers, pojednostavljeno upravljanje uređajima sa nižim troškovima, integrisano iskustvo administracije i ugrađenu usklađenost. Svaka od ovih novih mogućnosti će omogućiti IT-u da pojednostavi svoje moderno radno mesto i osnaži krajnje korisnike, uz istovremeno omogućavanje zaštite i obezbeđenja korporativnih podataka.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela