Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Wiko Tommy2 Plus predstavljen na sajmu IFA 2017

wiko_tommy2 Plus

Francuska kompanija Wiko, predstavila je mobilni telefon Tommy2 Plus koji dolazi opremljen svim modernim tehnologijama. Kako bi obezbedio ugodnost pri korišćenju, on sa sobom nosi NFC, 5.5” HD ekran i 4G brzinu. Multitasking se odvija bez muke uz Qualcomm Quad-Core procesor. Opremljen je Android Nougat verzijom i novim Wiko User interfejsom, a u ponudi su modeli sa širokom paletom boja. Tommy2 Plus donosi olakšanje u svakodnevnom životu sa NFC tehnologijom. Beskontaktno plaćanje omogućava da telefon funkcioniše kao digitalni novčanik ili karta za prevoz…

Veliki ekran dijagonale 5.5 inča, zasnovan na IPS tehnologiji,  sa HD rezolucijom donosi živopisnu sliku koja je čista i čitljiva iz svih uglova. Na zadnjoj strani nalazi se kamera od 13 MP i LED blicem. Prednja kamera za selfije ima 5 MP, a za bolje fotografije pobrinuće se displej blic. Za snimanje fotografija i videa na raspolaganju je 16 GB interne memorije, koja je proširiva putem MicroSD kartice.

Telefon pokreće Qualcomm Quad Core procesor na 1.4 GHz koji omogućava brz i tečan rad telefona u svim aplikacijama. Tommy2 Plus stiže sa Android Nougat verzijom operativnog sistema.

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela