Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » WIKO predstavio nove telefone na sajmu MWC 2019 u Barseloni

Učiniti modernu tehnologiju sve pristupačnijom zajednici, uz istovremeno očuvanje vlastite strategije, predstavlja DNA kompanije Wiko. Ove godine, brend odlazi i korak dalje. Wiko će  učiniti značajan potez u svom međunarodnom razvoju, osvrnuvši se na svoj logo i uvesti sledeću generaciju View serije s modelima View3 Pro i View3.

 

qrf

Nastao 2011., brend je trenutno prisutan u više od 30 zemalja u Evropi, Africi, Srednjem Istoku i Aziji. Na svojim istorijskim zapadnoevropskim tržištima, Wiko je s uspehom  sačuvao svoj položaj među 4 vodeća brenda u izrazito kompetitvnom  okruženju pametnih telefona tokom 2018. godine. Wiko je brend #3 u Francuskoj sa 12% tržišnog učešća i brend #4 u Italiji sa 5% tržišnog učešća . Prisutan je u Aziji gde se kao brend može pohvaliti 5. mestom na Tajlandu sa 10% tržišnog učešća4 i preko 3 miliona korisnika.

Sprovodeći svoje globalno proširenje, Wiko ulazi na Severnoameričko tržište i otvara 2 kancelarije u Dalasu (Teksas) i Atlanti (Georgia). Kao prvu saradnju s operaterom Sprint, 4. po redu najvećim operaterom mobilne telefonije u SAD-u , Wiko će plasirati na tržište novi uređaj tokom narednih nedelja.

 

qrf

 

Prema rečima Brandy Kanga, CEO kompanije Wiko USA: “Severnoameričko tržište predstavlja ogroman potencijal za brendove poput brenda Wiko. Naše industrijske sposobnosti kao i one vezane za istraživanje i razvoj, pored snage imidža našeg evropskog brenda, otvaraju bezbroj mogućnosti kojima možemo predvideti i zadovoljiti zahteve lokalnih operatera i partnera. Naš je  cilj da postanemo u vrlo kratkom vremenu značajni učesnik tržišta SAD-a.»

Wiko započinje novu fazu sopstvene transformacije

Ojačan podrškom velike međunarodne grupacije koja je nastala pre 8 godina u Južnoj Francuskoj, brend Wiko je postao punoletan. Prema rečima James Lina, predsednika grupacije Tinno & Wiko Group: “Sprovodimo značajnu promenu zahvaljujući kojoj neprestano podižemo vlastite standarde. U 2019. godini pojednostavićemo naš portfolio, usavršiti korisničko iskustvo, dok će dugotrajnost baterije i performanse procesora postati naš glavni prioritet. Kako bi se pripremila za budućnost, grupacija ulaže u 5G tehnologiju. Ovi laboratorijski napori nagrađeni su 2018. priznanjem Red Dot Award za 60 GHz Wi-Fi ruter koji osigurava brzinu prenosa do 1 GBPS. Grupacija za 2020. godinu priprema plasiranje kompletnog 5G ekosistema proizvoda na tržište.

Pomoću uspešno dizajnirane tehnologije i pristupačnih cena, ambicija brenda je podržati potrošače kako bi živeli život najbolje što mogu. 2019. će biti godina potpunog osvežavanja brenda.

 

qrf

 

Prema rečima Violette Jovanović, Direktorke za globalni marketing i komunikaciju: “Wiko se razvio kao društvo i sada se razvija kao brend. Bez da je pritom izgubio vlastita temeljna načela, brend postaje sve zreliji i britkiji. Ne menja se već postaje sve bliži svojim potrošačima. Usredsređenost na našu zajednicu sve će više i više predstavljati ključ naše strategije”.

Na sajmu MWC 2019, Wiko će otkriti obnovljeni logo s poznatim W oblikom i Bleen6 bojom, smelim i privlačnim izgledom. Brend napreduje u pogledu statusa i zrelosti, a da pritom ne gubi svoja fundamentalna načela. Nova komunikaciona platforma će podržavati osveženje brenda tokom dolazećih godina, počevši od predstavljanja proizvoda na tržište tokom 2019. i kolekcije View3.

View3 Pro & View3: život u najboljem obliku

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 postavljaju View priču na novu razinu sa ekranima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog veka i snažnim performansama.

JOŠ VIŠE OPCIJA ZA SNIMANJE, SJAJNE FOTOGRAFIJE U SVIM USLOVIMA

 

3 puta više mogućnosti za izvođenje neverovatnih snimaka zahvaljujući njihovim trostrukim stražnjim kamerama, View3 Pro i View3 će pružati 3 puta više mogućnosti za izvođenje neverovatnih snimaka. Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1.25µm veličine piksela će omogućiti hvatanje zadivljujućih živahnih i oštrih fotografija čak i u uslovima slabog svetla.

Potrebno je slikati skupinu prijatelja odjednom? Proširite vaš pogled do 120° FOV s 13MP kamerom sa izrazito širokim uglom. Snimanje grupnih fotografija i panorama će postati dečja igra. I posljednje ali ne zbog toga i manje važno, dubina kamere će vam omogućiti snimanje izvanrednih fotografija kojima ćete otkriti vašu talentovanu suštinu uz pomoć Umetničkog moda zamagljivanja.

Selfiji će postati vredni deljenja čak i u uslovima slabog svetla, zahvaljujući View3 Pro 16MP prednjoj kameri. Odlikuje se tehnologijom velikih piksela i kombinuje 4 piksela u 1 čime se poboljšava hvatanje svetla.

Ravnoteža bijele boje, izlaganje, ISO, fokusiranje… previše je toga o čemu treba razmišljati. Al funkcije izvode analizu scenarija i okruženja te besprekorno podešavaju podešavanja radi optimizacije slike.

Unapređena Google inteligencija

View3 Pro i View3 se odlikuju dubokom integracijom Google Asistenta kako bi svakodnevni život bio što jednostavniji uz pomoć dodatnih radnji kojima se upravlja glasom. Time će se omogućiti okidanje selfija bez upotrebe ruku, zajedno sa snimanjem video zapisa i još mnogo toga. Nadalje, potpuno integrisana aplikacija Google Lens vam omogućuje pretraživanje onoga što vidite, brže dovršavanje radnji i interakciju sa svetom koji vas okružuje, a Motion Photo će vam omogućiti da oživite fotografije u aplikaciji Photos.

 
wiko mwc1

USREDSREĐENOST NA AUTONOMIJU

Nedostajaćete vašem punjaču!

Zahvaljujući velikoj bateriji od 4000 mAh i optimizaciji procesora čime se osigurava 15% manja potrošnja snage7 , View3 Pro i View3 će se napuniti za upotrebu koja će trajati 2 dana! Štaviše, zahvaljujući Pump Express tehnologiji brzog punjenja, View3 Pro će biti spreman za upotrebu u tren oka.

Baterija koja traje, u celom rasponu proizvoda

Trajanje baterije je ključna bolna tačka u svakodnevnom životu nas potrošača. Postizanje proširene efikasnosti baterije za uređaje iz serije View3 kao i za sve uređaje iz palete proizvoda, predstavlja ključni prioritet za kompaniju Wiko. Sprovodimo pažljiva razmatranja s gledišta hardvera i optimizacije softvera bez zanemarivanja navika potrošača.

Kako bi neprekidno unapređivali autonomiju pametnih telefona brenda i osigurali potrošaču sertifikacije koje izdaju treće strane, kompanija Wiko će ojačati svoju saradnju sa kompanijom SmartViser8 , priznatim stručnjakom u području testiranja uređaja. Stručnjak koji pripada trećoj strani će testirati Wiko pametne telefone uz simuliranje stvarne upotrebe potrošača, u stvarnim uslovima mreže, radi optimizacije i ocenjivanja njihove efikasnosti koja se temelji na prosečnom profilu korisnika. To uključuje redovnu upotrebu poput muzike u pozadini, gledanje video zapisa uživo, pretraživanje društvenih mreža i vreme uređaja na čekanju.

GLATKO I POTPUNO ISKUSTVO

Nikad bez memorije

Sa 128 GB ROM-a, uvek ima prostora u uređaju View3 Pro9 za još više vaših omiljenih serija, igrica i muzike. Zato što je kvalitet jednako važan kao i kvantitet, a sa 6GB RAM-a znaćete da cenite sve sadržaje i uživati u glatkom multitaskingu. Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u uređaju View3, uživajte u puno memorije i glatkoj efikasnosti.

Igrajte se. Igrajte bolje, brže, jače i žešće!

Mediatek Helio P60 je unapređeni Octa-Core procesor izrađen kako bi podržao višestruko obavljanje zadataka, brzo učitavanje i žestoko igranje. Opremljen AI procesnom jedinicom i urezan u 12nm, View3 Pro čipset osigurava snažnu efikasnost i poboljšava potrošnju snage.

 

View3 obećava glatko i unapređeno iskustvo zahvaljujući svom 12nm Octa-Core čipsetu, Helio P22.

Uz AR učinite svet vašim igralištem

Zahvaljujući Izmenjenoj stvarnosti10 , View3 Pro i View3 s lakoćom ujedinjuju fizički i digitalni svet. Ova nova iskustva menjaju vaš način igranja, kupovine, učenja, stvaranja i doživljavanja sveta s drugima. Možete instalirati ove nove aplikacije pomoću Google Play Store.

MAKSIMALNI DOŽIVLJAJ S VRHUNSKIM DIZAJNOM

Više prostora, Visok kvalitet

Neka fotografisanje postane nešto više; uživajte uz pomoć View3 Pro uređaja unapređenog zahvaljujući 6.3” full screen-u i FHD+ rezoluciji. Ostvarićete nov osećaj dubokog uranjanja zahvaljujući novoj udobnosti gledanja vaših omiljenih TV emisija.

View3 uređaj sa svojim HD+ 6.26’’ ekranom će vam ponuditi dubok doživljaj zahvaljujući vašoj novoj super širokoj slici. Oba uređaja nude oblik punog ekrana sa manjim usekom čime se omogućuje vrhunski duboki doživljaj.

Uglađen dizajn

Prepustite se elegantnom vrhunskom dizajnu. View3 Pro se odlikuje staklenom crnom navlakom i staklenim okvirom, s dubokim odrazom i elegantnim efektom gradacije nijansi. Izaberite između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 uređaj svetlucavog staklastog dizajna, je dostupan u 3 boje: Noćno plava, Rumeno zlatna i Električno Bleen.

Kod Ocean i Električno Bleen otkrićete nežan i zabavan sjaj u tamnom dodiru, pametni telefon koji se za vas osvetljava u mraku kako biste ga uvek mogli pronaći.

WIKO ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Izbor moderne prilagođene dodatne opreme od vrhunskih materijala upotpuniće raspon proizvoda View3:

– Elegantna Pametna navlaka sa svojim interaktivnim prozorom omogućava vam odgovaranje na pozive i menjanje muzike bez otvaranja pametne futrole. Prebacite se na prilagodljivi samostalni mod za potpunu udobnost dok gledate video zapise, tipkate ili čitate.

 

Wiko pametna navlaka je dostupna za View3 Pro u Vulkansko sivoj boji i za View3 u Pacific Bleen boji ili Vulkansko sivoj boji s izrazito reflektujućim slojem.

– Otmeno tanko Providno kućište s tvrdom zadnjom futrolom i fleksibilnim okvirom za zaštitu od ogrebotina i lakih udaraca.

– Izrazito otporno Štampano temperisano staklo koje štiti od pucanja i ogrebotina uz istovremeno očuvanje os

etljivosti ekrana, bez da se pritom ostavljaju tragovi.

View3 kolekcija će biti plasirana na sva glavna Wiko tržišta u mesecima koje dolaze.

 

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela