Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Vrhunske fotografije uz Motorolu edge 30 ultra i kameru od 200MP

Motorola je upravo predstavila svoj najmoćniji telefon, model edge 30 ultra, koji donosi impresivnu 200MP kameru, ali i brojne druge specifikacije koje ga čine izuzetnim premijum telefonom.

Motorola edge 30 ultra donosi vrhunsku tehnologiju i kamera sistem najviše moguće rezolucije od 200MP po ceni od 99.999 rsd. Veliki senzor na modelu Motorola edge 30 ultra posebno je dizajniran kako bi uhvatio što više svetlosti kombinujući 16 piksela u jedan 2.56μm Ultra Pixel. Rezultat  ove tehnologije su oštre i svetle fotografije, čak i kada se prave u mraku. Plus, sa naprednom HDR tehnologijom, slike poseduju savršeno izbalansirane boje i senke kako bi pružile maksimalne detalje čak i pri problematičnom osvetljenju.

 

2022_MOTOROLA EDGE_FRONTIER_ATL_KEY VISUAL_ROW_HORIZONTAL

 

Glavni 200MP senzor ima i optičku stabilizaciju slike (OIS), koja kompenzuje sve negativne efekte podrhtavanja telefona prilikom snimanja da bi fotografije i video snimci bili kristalno jasni. Motorola edge 30 ultra poseduje i 50MP ultraširoki senzor kako bi u kadar moglo da stane više scene koja se slika i dobile slike izuzetno visokog kvaliteta. Tu je i ugrađen Macro Vision objektiv koji može da “priđe” 4X više onome što se slika u poređenju sa standardnom kamerom, dok je korišćenjem 2X telefoto objektiva moguće ispuniti kadar subjektom i zadržati optimalnu distancu za slikanje kako bi sve crte lica bile zabeležene na najlaskaviji mogući način.

U portret modu, moguće je podešavati dubinu fokusa između tri vrednosti: široka (35mm), standardna (50mm) i bliska (85mm) kako bi osoba koja se slika bila fotografisana baš onako kako autor želi. Uz sve ovo, Motorola edge 30 ultra sa prednje strane ima 60MP kameru za zapanjujuće selfije visokog kvaliteta. U pitanju je jedna od najviših rezolucija koja je danas dostupna na nekom telefonu.

Pored trenutno najmoćnije kamere dostupne na jednom telefonu, Motorola edge 30 ultra donosi podjednako kvalitetne specifikacije koje uključuju Snapdragon 8+ Gen 1 procesor, 12GB LPDDR5 radne i 256GB interne memorije i OLED displej sa 144Hz osvežavanjem ekrana.

Pritom, Motorolin novi premijum telefon transformiše standard za brzo punjenje. Sada možete da dobijete dovoljno energije za ceo dan korišćenja telefona nakon samo 7 minuta punjenja zahvaljujući izuzetno brzom 125W punjaču.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela