Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Uživajte u gledanju omiljenih serija na telefonu bez straha od prazne baterije

Svako od nas ima omiljene serije koje prati preko streaming platformi, i stalno smo u iščekivanju novih sezona ostvarenja kao što su Bridgerton, Stranger things ili Euphoria. Popularno „bindžovanje” serija putem telefona, i to bez dodatnog punjenja baterije i bojazni od njenog brzog pražnjenja, biće olakšano uz pametni telefon HONOR Magic4 Pro.

 

HONOR Magic4 Pro

 

Verovatno vam se dogodilo da ste „upali” u gužvu na putu od posla, fakulteta ili škole do kuće i to vreme biste iskoristili da pogledate sledeću epizodu omiljene serije. Ukoliko je to, recimo, Bridgerton, sigurno ste nestrpljivi da saznate šta se novo dešava u životima dvoje glavnih junaka. Gde god da se nalazite, pametni telefon HONOR Magic4 Pro omogućiće vam užitak kao da ste kod kuće, ali i udoban hvat, jer poseduje veliki AMOLED ekran od 6,81 inča sa zakrivljenim ivicima i ultra tankim okvirima. Zahvaljujući širokom spektru boja koji ekran poseduje, svi detalji serije biće realistično prikazani.

Ako ste među onima koji prate seriju Stranger things, realističan prikaz svake scene će dodatno podići uzbuđenje dok traje potraga za igubljenim Will-om. HONOR Magic4 Pro poseduje osvetljenost ekrana od 1000 nita, što će vam osigurati odličnu vidljivost sadržaja i u momentima jakog dnevnog svetla.

U poslednje vreme među popularnijima je i serija Euphoria, a u slučaju da vam je ona na „repertoaru”, moći ćete da ispratite sve poduhvate glave junakinje, buntovne Rue Bennet, bez naprezanja. To je moguće zahvaljujući PWM tehnologiji zatamnjivanja koju poseduje HONOR Magic4 Pro.

I kada stignete u vaš dom, u slučaju da vam je baterija kapaciteta 4.600mAh na izmaku – uz žičani punjač HONOR SuperCharge od 100W napunićete je do 100% za 30 minuta. Takođe, uz samo 15 minuta punjenja baterija će biti napunjena 50%, pa ćete vrlo brzo moći da satima gledate nove epizode iz udobnosti kreveta ili fotelje.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela