Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Uzbudljiva vožnja kroz inovacije: Ekskluzivni događaj kompanije HONOR u Porsche Experience Centru, u Lajpcigu

Vodeći globalni tehnološki brend HONOR sa zadovoljstvom najavljuje saradnju sa Porsche dizajnom, koji je poznat po svom luksuznom i kultnom dizajnu. Ova posebna saradnja će biti predstavljena na ekskluzivnom događaju koji će se održati u Porsche Experience Centru u Lajpcigu, u Nemačkoj, 26. januara.

Događaj obećava jedinstveno iskustvo. Bez suviše otkrivanja, može se reći da će događaj biti svedočanstvo budućnosti luksuzne tehnologije, sa neočekivanim otkrićima i revolucionarnim konceptima.

Evropski događaj za HONOR Magic V2 označava značajan trenutak, pokazujući kako HONOR spaja oblasti napredne tehnologije sa inovativnim dizajnom. Svi prisutni mogu da očekuju, ne samo evropsko lansiranje HONOR Magic V2 uređaja, već i dodatna iznenađenja, koja naglašavaju posvećenost ove kompanije da pruži izvanredna iskustva.

Radujemo se što ćete biti u mogućnosti da budete prisutni ovom važnom trenutku u tehnološkim i dizajnerskim inovacijama.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela