Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » UVEK UZ SVOJE KORISNIKE – HUAWEI omogućava uslugu “Od vrata do vrata”

Kompanija Huawei potrošače stavlja na prvo mesto, te je upravo zbog toga odlučila da im pruži što efikasniju uslugu. Huawei nudi besplatnu uslugu “Od vrata do vrata” za sve uređaje koji su pod garancijom.

 

Huawei novi vektorski logo-1

 

Uređaje će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar. Nakon popravke, uređaj će se očistiti i dezinfikovati u skladu sa profesionalnim specifikacijama, kako bi se osiguralo da je svaki uređaj vraćen čist i sterilisan. Nakon vraćanja, korisnici će moći da preuzmu i koriste uređaj bez brige o virusu. Preuzimanje i vraćanje uređaja će biti potpuno besplatno.

Za ovu uslugu moći ćete da se prijavite na sledeće načine:

Usluga “od vrata do vrata” je već aktivna i odnosi se na sve Huawei uređaje: pametne telefone, laptopove, tablete, pametne satove, rutere i modeme.

U međuvremenu, ukoliko se odlučite da lično posetite servisni centar, Huawei će besplatno dezinfikovati vaš uređaj. Najbliži Huawei servisni centar možete pronaći na linku: https://consumer.huawei.com/rs/support/service-center/.

*Napomena: Huawei zadržava pravo da ne pruži navedenu uslugu u predviđenom roku ili je ne pruži uopšte usled eventualnih ograničenja u kretanju uvedenih od strane Vlade Republike Srbije.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela