Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Upoznajte Nexus 6P

Huawei i Google predstavili su Nexus 6P, inovativni pametni telefon koji omogućava novo Android iskusto. Partnerstvom sa kompanijom Google Huawei je još jednom uzdrmao tržište, nepunih mesec dana nakon IFA 2015 na kom je predstavljena Force Touch tehnologija sa modelom Mate S. Nexus 6P je još jedna potvrda kompanije Huawei kao vodećeg svetskog proizvođač mobilnih uređaja.

 

Drago nam je zbog sarađuje sa kompanijom Google i verujemo da će ovo partnerstvo da redefiniše iskustvo korišćenja Nexus uređaja na globalnom tržištu,” rekao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. “Cenimo način na koji su korisnici prihvatili tehnologiju u svim segmentima svog života, i kreirali pametni telefon koji nadmašuje sva očekivanja kada je reč o dizajnu, preformansama i jedinstvenom Android ekosistemu. Huawei je savršen partner kompanije Google kao lidera u oblasti tehnoloških inovacija.

 

Nexus 6P

 

 

Elegantni dizajn

Kao i Mate S i P8, Huawei Nexus 6P poseduje elegantan dizajn. Izrađen od aluminijuma koji se koristi u vazduhoplovnoj industriji, Nexus 6P je mašina čiji oblik i konture čine da se ljudi okreću za njim. Ivice imaju dijamantsku završnicu, a izvajana pozadina krije sočivo kamere koje hvata i najbrže pokrete.

 

Pravi Android

Sa Nexus 6P, Huawei i Google predstavili su pravi premium uređaj koji je 100% Android i koji integriše najnoviji OS, Android 6.0 Marshmallow, sa naboljim mogućim dizajnerskim rešenjem.

 

Inovativna tehnologija – Sagrađen na temeljima moći

Nexus 6P ima 5.7” WQHD AMOLED ekran od 518 pixels po inču što ga čini saršenim za igranje igrica, gledanje filmova i zaršavanje poslova zbog neverovatno bistre slike i stereo zvučnika na prednjoj strani za kristalno jasan zvuk. Sa najnovijom verzijom osmo-jezgarnog Qualcomm® Snapdragon™ 810 procesora, Nexus-a 6P je brži nego ikada uz duže trajanje baterije. Baterija od 3450mAh omogućava da pričate, pišete poruke i koristite aplikacije tokom celog dana. Zajedno sa obrtnim USB C ulazom za brzo punjenje imaćete uređaj koji ćete stvarno moći da koristite ceo dan.*

 

* Trajanje baterije testirano je korišćenjem telefona u različitim režimima. Izdržljivost baterije varira u zaisnosti od više faktora uključujući jačinu signala, konfiguraciju mreže, starost baterije, temperaturu, izabrane karakteristike, podešavanja uređaja, kao i glasovne komande, podatke i druge načine za korišćenje aplikacija.

 

Kamera – Moćna kamera koja hvata više svetla

Uslovi slabog osvetljenja su oni u kojima prednosti najbolje kamere ikada ugrađene u Nexus dolaze do izražaja. Objektiv od 1.55um piksela, hvata više svetlosti i pravi fotografije neverovatne oštrine čak i u uslovima slabog osvetljenja. Sa bržom Google Camera aplikacijom uhvatićete svaki trenutak, a sa pametnom Google Photos aplikacijom, oživećete uspomene na dodir prsta.

 

 

FINGERPRINT Senzor – Pojednostavljena sigurnost: jedan dodir prstom

Nexus je brži i sigurniji sa senzorom koji se aktivira otiskom prsta. Smešten na poleđini uređaja kako bi bio što bliže prirodnom položaju u kom držimo telefon, jedanim dodirom ćete upaliti telefon i otključati aplikacije za lak i jednostavan pristup.

(Umesto lozinke, samo uz pomoć jedinstvenog otiska prsta možete da pristupite mejlu i fotografijama.)

 

Pravo Android iskustvo – Uvek novo. Stigao je Marshmallow.

Napravljen tako da na najbolji način iskoristi najbolje karakteristike popularnog OS, Nexus pruža ultimativno Android iskustvo. Uvek ćete biti među prvima koji će imati ažuriran softver,* i imaćete najnoviji i najbrži Android 6.0 Marshmallow, koji radi baš za Vas.

*https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=en

 

Dostupnost

Nexus 6P će za početak biti dostupan u više od 30 zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Nemačku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Japan, Australiju i Indiju. Nexus 6P će biti dostupan u pretprodaji u Severnoj Americi i Ujedinjenom Kraljevstvu na Google Store-u počevši od 29. septembra.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela