Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ultra tanak, moderan pametan telefon – vivo Y76 5G

vivo, globalni lider u industriji pametnih telefona, predstavlja novog člana svoje porodice pametnih telefona Y serije u Evropi, moderan Y76 5G. Novi pametan telefon predstavlja kombinaciju odličnog izgleda i konkurentskih karakteristika, u najtanjem kućištu u Y seriji – samo 7,79 mm. Uprkos svom elegantnom izgledu, Y76 5G nudi još bolje performanse zahvaljujući naprednoj kameri od 50 MP i multi-Turbo sistemu koji optimizuje korišćenje mreže, veštačku inteligenciju, performanse video igrica i disipaciju toplote kućišta uređaja. Pored dugotrajne baterije od 4100 mAh, vivo pouzdana FlashCharge tehnologija od 44W osigurava da Y76 5G može da ide u korak sa savremenim stilom života. Kao i svi pametni telefoni Y serije, Y76 nudi izuzetno širok spektar funkcija i korisnih vrednosti, zahvaljujući dual-SIM podršci, brzim 5G povezivanjem i bočnim senzorom otiska prsta. Svakodnevno korišćenje je intuitivno, bez napora, zahvaljujući operativnom sistemu vivo Funtouch 12, koji obezbeđuje glatko i prijatno iskustvo koje je obogaćeno Ultra-Game 2.0 režimom, Nano muzičkim plejerom i novim vidžetima.

 

vivo Y76 cena

 

Odlične, brzo obrađene fotografije

Fokus kompanije vivo je da potrošačima obezbedi savršenu fotografiju pametnim telefonima koji uvek stavljaju kameru na prvo mesto. Y76 5G nastavlja ovaj trend, nudeći glavnu kameru od 50 MP koja je deo sistema trostruke zadnje kamere – dopunjenom procesorskom snagom i intuitivnim softverskim funkcijama potrebnim za pružanje odličnih rezultata svakog dana i oslobađanje kreativnosti korisnika. Prednja kamera je opremljena HD kamerom od 16 MP. Za jasne i živopisne noćne fotografije, Y76 5G nudi vivo Super Night Shift Mode 2.0, dok Fun Shot funkcije kao što su novi Face Beauty i Multi-style portretni režimi pružaju širok spektar mogućnosti za iskazivanje kreativnosti. EIS i Eye Autofocus osiguravaju oštro i ultra-stabilno snimanje video zapisa.

Ispod uglađene površine, Y76 5G je opremljen MediaTek Dimensiti 700 7nm 5G čip i 8GB RAM-a koji obezbeđuju brzu obradu slike i nesmetan rad aplikacija. Pored 8 GB RAM-a, implementacija proširene RAM 2.0 tehnologije omogućava Y76 5G modelu da koristi dodatnih 4 GB iz ROM-a. Ova kombinovana memorija od 12 GB pruža korisnicima da lako prelaze između aplikacija i obezbeđuje performanse bez kašnjenja. Pored toga, maksimalni kapacitet skladištenja od 128 GB pruža dovoljno prostora za aplikacije i snimanje dragocenih uspomena.

Izvanredna tehnologija FlashCharge od 44W i uravnotežen vek trajanja baterije

Novi Y76 5G ističe se u svojoj klasi zahvaljujući svojoj najsavremenijoj tehnologiji punjenja. Zahvaljujući FlashCharge-u od 44W, baterija od 4100mAh (TYP) se može efikasno i brzo napuniti do 70% za samo 32 minuta*, čime se eliminišu brige o trajanju baterije.

Iskusite vivo najtanji 5G model do sada, iz Y serije

Novi Y76 5G pruža mnogo, a istovremeno je izuzetno elegantan i tanak. Sa debljinom od samo 7,79 mm, ovaj model je najtanji 5G pametni telefon u vivo Y seriji, dok konture kućišta osiguravaju odličan osećaj u ruci. Dostupan u varijantama boja Cosmic Aurora i Midnight Space, a sa završnom obradom zadnjeg poklopca postaje pravi modni dodatak.

„U kompaniji vivo stalno poboljšavamo naš portfolio sjajnih proizvoda, na osnovu istraživanja i povratnih informacija potrošača. Prateći našu filozofiju da radimo prave stvari, na pravi način, novi model Y serije donosi jak fokus na kameri, dizajnu i bateriji koji zadovoljava potrebe i očekivanja naših potrošača“, izjavila je Ivana Ilijin, marketing stručnjak, iz predstavništva kompanije vivo u Srbiji.

Cena i dostupnost

vivo Y76 5G od 128 GB je dostupan u Srbiji od 20. maja po preporučenoj ceni 39.999,00 dinara

 

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela