Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Uhvati letnji ritam uz Redmi 12

Xaiomi je predstavio širom sveta svoj novi telefon, Redmi 12. Debljine samo 8.17mm, sa staklenom poleđinom i novim dizajnom kamere, ovaj pametni telefon ima moderan elegantan izgled koji savršeno prijanja u ruci. Pored toga poseduje i IP 53 sertifikat, odnosno otporan je na prašinu i kapljice vode. Takođe, opremljen je sa 18W Type-C priključkom i 3.5mm audio priključkom. Dostupan u dve različite boje Midnight Black i Sky Blue.

Redmi 12 poseduje neverovatan 6.79″ FHD+ DotDisplay ekran sa 90Hz Adaptive Sync. Ovaj displej, sa rezolucijom od 2460×1080, najveći je uRedmi seriji i pruža unapređeno iskustvo gledanja video snimaka, igranja igrica ili čitanja.  videozapisa, igranju igara i drugim aktivnostima. Telefon je SGS Low Blue Light sertifikovan, a Reading mode 3.0 omogućava korisnicima da duže uživaju u sadržaju bez dodatnog naprezanja očiju.

Ovaj uređaj ima trostruki sistem kamera, odnosno glavnu kameru od 50MP koja snima precizno čak i najsitnije detalje, 8MP ultra-široku kameru i 2MP makro kameru. Osim toga, prilikom fotografisanja imate mogućnost da koristite čak 7 filmskih filtera koji izvode izračunavanja nivoa piksela i pregled u realnom vremenu pretvarajući vašu fotografiju u remek-delo.

Podržan MediaTek Helio G88 procesorom, Redmi 12 ima CPU brzinu do 2.0GHz sa mogućnošću proširenja memorije do 1 TB. Baterija kapaciteta 5.000mAh moći će da isprati vašu svakodnevnicu zato što omogućava 133 sata slušanja muzike, 26 sati pretraživanja Interneta ili 16 sati gledanja video snimaka. Redmi 12 ima senzor prsta sa strane koji je jednostavan za korišćenja, a poseduje i neverovatne zvučnike koji garantuju fenomenalan audio doživljaj.

Redmi 12 dolazi u 4GB+128GB varijanti po ceni od 21.999 dinara u promotivnom periodu, koji traje do 2. jula, tokom koga ćete uz kupljeni telefon dobiti i bezične slušalice Redmi Buds 4 Lite. Više informacija na LINKU.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela