Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ugrabite jedinstvenu priliku – uštedite i do 40.000 dinara na neverovatne Huawei telefone

Ukoliko želite da obradujete sebe ili svoje voljene najmodernijim, pametnim Huawei telefonom, sada je idealna prilika za to. Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 SE i Huawei nova Y61 sada su na sniženju po ceni nižoj do čak 40.000 dinara.

 

nova 10 SE

 

Mobilna fotografija nikad dostupnija

Vrhunac inovacije Mate serije, Huawei Mate 50 Pro sada možete kupiti na sniženju sa 159.999 dinara na 119.999 dinara. Funkcije i inovativnost koju donosi ovaj fenomenalni gedžet moći ćete da iskusite po povoljnijoj ceni, uz uštedu od čak 40.000 dinara.

Najmoćniji pametni Huawei telefon Huawei Mate 50 Pro doneće kupcima vrhunsku 50 MP kameru koja se može pohvaliti prvim fizičko podesivim otvorom blende na 10 nivoa i najsvestranijim mogućnostima fotografisanja ikada viđenim na Mate pametnom telefonu. Huawei Mate 50 Pro predstavlja veliki iskorak u domenu estetike pametnih telefona, a to duguje svom simetričnom dizajnu, tzv. Space Ring-u, kao i simetričnom, izrazito privlačnom Clous de Paris dizajnu sa stepenastim utiskivanjem. Takođe, što se tiče boja u kojima je dostupan, Huawei Mate 50 Pro nudi ponešto za svakoga. Od prelepe vegan leather narandžaste verzije, monohromatske elegantne crne pa sve do klasične srebrne verzije – Huawei Mate 50 Pro čini da uvek budete u centru pažnje.

Estetika i funkcionalnost Huawei uređaja po povoljnim cenama

Ukoliko sada kupite Huawei nova 10 SE uštedećete čak 10.000 dinara, jer je snižen sa 49.999 dinara na 39.999 dinara. Huawei nova 10 SE ima kameru visoke rezolucije od 108 MP, FullView ekran od 6,67 inča, bateriju od 4.500 mAh3 i moderan i atraktivan dizajn, koji će oduševiti svakog ljubitelja lepih gedžeta.

Ako je vaš izbor ipak Huawei nova Y61, ovaj interesantni uređaj može biti vaš za 21.999 dinara, umesto 24.999 dinara. Huawei nova Y61 odlikuje 50 MP AI trostruka kamera, Huawei SuperCharge tehnologija od 22,5 W i izvrstan ID dizajn.

AppGallery prodavnica aplikacija

Dodatan benefit je mogućnost da sve omiljene aplikacije, kao i Google aplikacije skinete na svom Huawei telefonu veoma jednostavno uz pomoć AppGallery, bez dodatnih podešavanja. Ovo je omogućeno uz pomoć Gbox-a, aplikacije treće strane koja je dostupna na AppGallery prodavnici aplikacija. Lak i efikasan pristup omogućen je ka svim popularnim aplikacijama poput Gооglе, Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, poznatih aplikacija kao što su YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva i mnogim drugim.

Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je dovedeno na najviši nivo. Ugrabite jedinstvenu priliku i najmodernije Huawei pametne telefone kupite po sniženoj ceni, na svim Huawei prodajnim mestima.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela