Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Tri razloga da odaberete HONOR X8

Svake godine u ovom periodu, baš pred leto, planiramo gde ćemo na odmor. Dobra knjiga, vodič za putovanja i nerazmišljanje o obavezama – sve je na spisku, a među neizostavnim stavkama bi mogao da bude i pametni telefon HONOR X8, uređaj kojim ćemo zabeležiti sve lepe uspomene i tako učiniti da nikada ne izblede.

HONOR X8 je idealan za sve fotografe početnike, a uz besprekorne performanse i izdržljivu bateriju, oduševljava i dizajnom jer se kombinuje uz svaki outfit, a pritom je ultra tanak i lagan. Ono što ga čini još više privlačnim jeste to što ga je uz sve ove karakteristike moguće nabaviti po veoma pristupačnoj ceni.

 

HONOR X8 cena 1

 

Izuzetan dizajn koji vas prati na svakom koraku

Neverovatno tanak, elegantan i moderan, HONOR X8 je dizajniran sa ultra tankim i laganim kućištem, a odlikuje se dizajnom ravnih ivica i elegantnim zaobljenim uglovima na sve četiri strane, udobno staje na dlan i može bez napora da se smesti u male tašne i džepove. Baš zato je idealan saputnik za duge šetnje pored mora.

Zahvaljujući super uskim okvirima poseduje najveći mogući odnos ekrana i kućišta među pametnim telefonima u istoj kategoriji, obezbeđujući zaista impresivno iskustvo vizuelne zabave.

Vrhunske mogućnosti fotografisanja za svaku priliku

Donoseći izvanredno fotografsko iskustvo, HONOR X8 se može pohvaliti četvorostrukom kamerom za svakodnevno kreiranje neverovatnih fotografija. Savršena za fotografe početnike i kreatore koji vole da snimaju sadržaj u pokretu i snimaju posebne trenutke sa porodicom i prijateljima, ultra jasna kamera od 64MP omogućava korisnicima da snime više detalja i živopisne fotografije. To znači da će svaki zalazak sunca postati pravo malo remek-delo.

Manje čekanja, a više uživanja

Koliko puta vam se desilo da vam baterija bude na izmaku, a još nije prošlo ni pola dana? Prečesto, zar ne? HONOR X8 rešava ove probleme jer poseduje HONOR SuperCharge od 22.5W, tehnologiju punjenja koja će vam za samo 10 minuta obezbediti čak do tri sata uživanja u omiljenim serijama ili Youtube sadržajima.

Sve ove karakteristike čine HONOR X8 idealnim saputnikom, ma gde se nalazili, a ono što je najbolje je i više nego pristupačna cena. HONOR X8 je dostupan kod mobilnih operatera A1 i Yettel, kao i kod partnera Gigatron, Tehnomanija i Tehnomedia, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29.990 rsd.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela