Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Tips and tricks za savršen carrousel post

Živimo u digitalnom dobu koje, uprkos različitim mišljenjima, sa sobom nosi i brojne benefite. Era društvenih mreža nas je pokrenula da razvijamo svoju kreativnost i oprobamo se u različitim hobijima kao što su fotografija, montaža i slično. Na ovaj način možete otkriti novi izvor unutrašnjeg zadovoljstva i u vremenu digitalne demokratije, svako je u mogućnosti da putem kanala društvenih mreža izrazi svoju individualnost. Bilo da vas privlači fotografisanje prirode ili hvatanje spontanih trenutaka iz svakodnevnog života – izbor je vaš.

Sumirajući, svakome je data mogućnost da postane „content kreator” i mnogi su u tome pronašli i priliku da razviju svoj primarni biznis. Ukoliko ste se opredelili za ovakav korak, znate koliko vam je važan kvalitet vašeg telefona i njegove performanse. Tehnologija se rapidno razvija i teško je ispratiti sve novine na tržištu.

Danas je mobilni telefon osnovni alat za rad i kada u jednom uređaju leži tolika odgovornost, pažljivo biramo koji ćemo koristiti. Osim samih performansi, treba voditi računa i o estetici, kompaktnosti i težini. Nakon analize svih faktora, u nastavku ćemo vam predstaviti najtanji rasklopivi telefon na svetu, koji je u mogućnosti da produkuje neverovatne foto/video materijale.

Kada govorimo o samom procesu produkcije materijala, svi smo nailazili na različite poteškoće, a HONOR Magic V2 vam omogućava da se adekvatno izrazite i napravite fotografiju najsličniju realnom prizoru. Ovaj model je opremljen moćnim Falcon sistemom kamera i sadrži ultraširokougaonu kameru od 50MP sa većim senzorom i otvorom blende koji omogućava bolje performanse detekcije svetla, široku kameru rezolucije 50MP i telefoto kameru od 20 MP. Telefon je u stanju da pruži svetlije i jasnije fotografije sa živim bojama zbog glavne kamere rezolucije 50MP koja je opremljena je velikim otvorom blende od f/1.9 i prilagođenim senzorom koji omogućava više svetla, što dovodi do fotografija veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog opsega.

Osim pomenutih specifikacija, jedna od novina je HONOR Image Engine 2.0 tehnologija koja nudi korisnicima HONOR Magic V2 inteligentnije i efikasnije iskustvo fotografisanja sa revolucionarnim funkcijama kao što su AI Motion Sensing, Millisecond Falcon Capture i Ultra Fusion Computational Optics tehnologije.

Uhvatite trenutak koristeći Al Motion Sensing!

HONOR je unapredio i svoju inteligentnu AI Recognition tehnologiju za bolju identifikaciju slika. Veštačka inteligencija sada može da izabere najbolju od svih slika sačuvanih u periodu od 1,5 sekund pre i posle snimanja, tako da korisnici HONOR Magic V2 nikada ne moraju da propuste nijedan bitan trenutak u životu.

AI Motion Sensing Capture omogućava kameri da precizno prepozna različite scenarije i identifikuje ključne tačke u svakom scenariju. To znači da omogućava korisnicima da snime najbolji kadar, bilo da je u pitanju trčanje, skakanje ili osmeh. Odličan je za fotografisanje sportskih događaja.

Millisecond Falcon Capture omogućava izuzetnu brzinu slikanja

HONOR ne pravi kompromise kada je u pitanju bolji kvalitet slike, istovremeno obećavajući brze i jasne fotografije. Sa novom Millisecond Falcon Capture funkcijom implementiranom u modelu Magic V2, HONOR dodatno optimizuje brzinu kojom kamera obrađuje fotografije, podižući je na potpuno novi nivo. U poređenju sa prethodnom generacijom, brzina pokretanja, fokusa, reakcije okidača i slikanja u HONOR Magic V2 drastično je porasla. Izvanredna Millisecond Falcon Capture tehnologija, ne samo da omogućava izuzetnu brzinu slikanja za HONOR Magic V2, već i poboljšava oštrinu fotografija, omogućavajući da korisnici mogu lako da uslikaju bilo koju scenu za nekoliko milisekundi.

Skok na Super Dynamic Vivid ekran, pruža realno iskustvo fotografisanja

HONOR garantuje korisnicima da će dobiti ono što vide na ekranu, zajedno sa doslednim kvalitetom tokom fotografisanja. HONOR tim podiže dinamički opseg i tačnost boja na viši nivo od procesa fotografisanja do prikazivanja korišćenjem Super AI RAW 2.0 tehnologije. Da bi preciznost boja bila na najvišem nivou, AI algoritam je unapređen poboljšanom metodom kalibracije boja, tako da pruža prilagođena rešenja zasnovana na složenosti različitih scena. Sa tehnologijom Super AI RAW 2.0, HONOR Magic V2 zadržava autentičnu boju za korisnike, podižući korisničko iskustvo na nove visine.

Razumevajući potrebe korisnika da uhvate svoje najdragocenije trenutke, HONOR je posvećen pružanju beskompromisnog fotografskog iskustva, omogućavajući korisnicima da sačuvaju uspomene sa neuporedivom lakoćom i izuzetnim kvalitetom.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela