Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » TECNO zvanično predstavlja PHANTOM V FLIP 5G – revolucionarni telefon na preklop koji spaja nenadmašan dizajn i napredne performanse

Kompanija TECNO predstavila je svoj prvi telefon na preklop na posebnom događaju u Singapuru. TECNO je nedavno predstavio revolucionarni PHANTOM V FLIP 5G – kompanijin prvi telefon na preklop i njen najnoviji premijum uređaj. Ovaj revolucionarni smartfon postavlja nove standarde kada je u pitanju spoj najnaprednije tehnologije i vrhunske modne estetike uz moćan 64MP+13MP+32MP sistem kamera, jedinstveni kružni spoljni ekran i zapanjujuć dizajn inspirisan kosmosom.

PHANTOM V Flip 5G je zahvaljujući svojim savršeno kompaktnim dimenzijama i dizajnom već nominovan za German Design Awards zahvaljujući izuzetnom izgledu i besprekornom procesu selekcije. Kao najnoviji telefon sa savitljivim ekranom brenda, PHANTOM V Flip 5G predstavlja još jedno veliko dostignuće u potrazi za novim formama i dizajnerskim jezicima kompanije TECNO sa ciljem da unapredi korisničko iskustvo telefona sa savitljvim ekranom.

Uhvatite svetlo i sve životne detalje u još većoj rezoluciji

PHANTOM V Flip 5G osvetljava i najtmurnije slike svojim naprednim tehnologijama koje se staraju da korisnicima pruži unapređeno fotografisanje u uslovima slabijeg osvetljenja. Moćna 64MP RGBW Ultra Sensitive Sensor glavna kamera u stanju je da prihvati 60% više svetlosti sa umanjenim šumom i unapređenom preciznošću boja, zahvaljujući inovativnom RGBW formatu piksela.

Sa impresivnom 64MP rezolucijom, kamera poseduje najvišu rezoluciju na bilo kom dostupnom telefonu na preklop sa f/1.7 blendom i 1.6μm (4u1) pikselima. Uz PDAF, ISOCELL Pixel Isolation i Pixel Fusion algoritam, sistem kamera isporučuje nenadmašne performanse u uslovima slabijeg osvetljenja kako bi osvetlila i najmračnije uglove. Koristeći Dual-camera Fusion tehnlogiju kompanije TECNO, 64MP glavna kamera radi u paru sa 13MP ultra-širokougaonom kamerom kako bi korisnici mogli da uvećaju i modifikuju ultra-široke fotografije zadržavajući mnoštvo detalja.

Za ljubitelje selfija, 23MP Dual-flash Autofocus prednja kamera modela PHANTOM V Flip 5G pruža jedinstveno rešenje za selfije kada nije dostupno dovoljno svetla. Integrisani Micro-slit Dual-flash blic predstavlja jedinstveno rešenje na jednom telefonu na preklop, a tu je i Super Flaslight algoritam koji kreira idealno osvetljenje. Kamera takođe koristi automatsku Eye-focus tehnologiju za preciznije praćenje subjekta i veću jasnoću detalja na selfijima i prilikom snimanja vlogova.

Izuzetna kreativnost uz FreeCam sistem

Zahvaljujući konstrukciji na preklop, PHANTOM V Flip 5G korisnicima otvara potpuno novi svet mogućnosti kreiranja sadržaja zahvaljujući naprednom FreeCam sistemu. Uređaj dozvoljava korisnicima da maksimalno iskoriste svoju maštu i kreativnost kako bi zabeležili magične trenutke prednjim i zadnjim kamerama. Uz stabilnost pod uglovima od 30-150 stepeni, korisnici mogu da okreću uređaj kako bi zabeležili bolje grupne fotografije, detaljne selfije glavnom kamerom i slike pod malim uglovima. Ozbiljne performanse koje omogućavaju kontrolu uz pomoć gestova rukom ili glasom dozvoliće korisnicima da uživaju u maksimalnoj hands-free kretivnosti.

Elegantno premijum savršenstvo koje sa lakoćom staje u svaki džep

PHANTOM V Flip 5G korisnike transportuje u novu dimenziju vrhunskog luksuza sofisticiranom i elegantnom estetikom inspirisanom kosmosom. Kada je sklopljen, kružni spoljni ekran skrenuće pažnju svih duboko crnim displejom koji reflektuje tamu svemira. Izbegavajući tradicionalni dizajnerski jezik postojećih telefona na preklop, kamera modul, koji podseća na asteroidni pojas, savršeno je integirsan u ekran, dajući telefonu jedinstveni izgled.

Premijum izgled telefona dodatno je naglašen sofisticiranim bojama i materijalima. Za sve korisnike kojima je stil prioritet, premijum koža, koja se koristi u najvišoj modi i luksuznim automobilima, dodatno oplemenjuje izgled telefona. U skladu sa svojim premijum izgledom, PHANTOM V Flip 5G biće dostupan u dve elegantne boje: Mystic Dawn i Iconic Black. Besprekorno dizajniran da postigne savršenu formu za nošenje u džepu, PHANTOM V Flip 5G dolazi u 88.77 x 74.05 x 14.95mm dimenzijama kada je preklopljen, dozvoljavajući lako korišćenje palcem, i 171.72 x 74.05 x 6.95mm kada je otvoren. Blago uži glavni ekran, kreiran za lagodno korišćenje jednom rukom, zaokružuje ovaj jedistveni dizajn.

Nova vizija spoljnog ekrana

PHANTOM V Flip 5G donosi potpuno drugačiji dizajn i olakšano korišćenje jedinstvenog spoljnog ekrana. Kružni, centralno pozicioniran, 1.32-inčni AMOLED displej pažljivo je dizajniran za laku kontrolu palcem za lako prevlačenje iz svakog ugla.

Ekran sa 352 piksela po inču dozvoljava korisnicima da kreiraju zabavne ekrane na osnovu svojih potreba uz pozadine koje se mogu prilagođavati, a tu su i Tmojis, 3D interaktivni virtuelni ljubimci i mnogi drugi noviteti. Prostim prevlačenjem palca po površini ekrana, korisnici lako mogu da pristupe kameri, puštaju muziku i brzo odgovaraju na poruke. Stvari dodatno olakšavaju prilagodljivi vidžeti koji uključuju vremensku prognozu, pokazatelje vitalnosti, snimanje zvuka, kalendar, štopericu, sat i alarme, pa tako korisnici uopšte ne moraju da otvaraju telefon kako bi bili u toku sa njima najvažnijim stvarima.

Pored spoljnog ekrana, PHANTOM V Flip 5G otvoren otkriva ultra-veliki 6.9-inčni FHD+ 2640×1080 glavni ekran. Superiorno ravan i bez ikakvih neravnina, ovaj ekran isporučuje nenadmašno iskustvo korišćenja zahvaljujući posebno dizajniranim drop šarkama i tanjem i lakšem ekranu. Tu je LTPO ekran sa 10-120Hz osvežavanjem displeja i 360Hz procesuiranje dodira (korišćenjem jednog i dva prsta) koje se stara za izuzetnu fluidnost u radu uz nižu potrošnju energije.

Sekunde punjenja za ceo dan korišćenja

Nema ničeg elegantnog u momentu kada baterija krene da ulazi u crveno. Zato je PHANTOM V Flip 5G opremljen baterijom kapaciteta 4.000mAh kako bi korisnici mogli da uživaju u svakom danu bez brige o tome gde im se punjač nalazi. Kada je potrebno dopuniti bateriju, 45W Flash Charging tehnologija stara se da nakon samo 15 minuta punjenja baterija stigne do 50% kapaciteta, a za svega 45 minuta do 100%.

Moćne performanse

Kako bi PHANTOM V Flip 5G pored stila korisnicima pružio i nenadmašne performanse, tu je MediaTek Dimensity 8050 5G čip koji donosi vrhunske performanse uz izuzetnu energetsku efikasnost. TSMC 6nm čip dozvoljava korisnicima da uživaju u glatkom radu i prebacivanju sa aplikacije na aplikaciju.

Telefon je opremljen i 8/256GB memorijskom konfiguracijom sa Extended Memory tehnologijom koja podržava proširenje radne memorije do 8GB i naprednim Memory Anti-Aging i Memory Slimming funkcijama za dodatno optimizovanje performansi telefona u skladu sa memorijskim potrebama korisnika.

Prvi uređaj sa HiOS 13.5

PHANTOM V Flip 5G he prvi uređaj kompanije TECNO koji dolazi sa HiOS 13.5 operativnim sistemom, optimizovanim operativnim sistemom baziranim na Google Android 13.

HiOS 13.5 dozvoljava korisnicima da maksimalno uživaju u svim prednostima telefona na preklop, od kreiranja video i foto sadržaja i njihovog editovanja do korisnih Smart vidžeta. Sistem donosi i inteligentne funkcije kao što je ELLAGPT personalni asistent i unapređena bezbednost telefona.

PHANTOM V Flip 5G je rezultat verovanja u moć dizajna koji je u stanju da oblikuje budućnost , a kao najnoviji uređaj sa savitljviim ekranom kompanije TECNO, spaja imaginativnu, elegantnu estetiku i napredne tehnološke inovacije u kompaktnoj formi na preklop koja savršeno staje u svaki džep.

Dostupnost

Model PHANTOM V Flip 5G u Srbiji će biti dostupan u oktobru po ceni od 79.999rsd.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela