Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » TECNO Pova 5 telefon poseduje tajnu opciju koja duplira RAM memoriju


TECNO Pova 5 gejming telefon u sebi krije opciju zahvaljujući kojoj se samo jednim klikom njegova RAM memorija duplira. Kada se ova opcija aktivira, aplikacije na TECNO Pova 5 telefonu pokreću se 80 odsto brže i moguće je držati gotovo duplo više aktivnih aplikacija u pozadini.

TECNO Memory Fusion opcija funkcioniše tako što interne memorije dodeljuje radnoj memoriji kako bi se unapredile performanse telefona i dozvolilo korišćenje većeg broja aplikacija u pozadini. Zahvaljujući ovoj opciji, korisnici TECNO Pova 5 pametnog telefona mogu povećati radnu memoriju sa 8GB na 16GB i tako performanse ovog telefona podići na nov nivo.

Uz više dostupne radne memorije, sve aplikacije radiće bez ikakvog zastoja, a to se posebno odnosi na igre u kojima korisnici mogu da maksimalno uživaju uz 6.78-inčni displej sa visokim osvežavanjem ekrana od 120Hz i maksimalnim osvetljenjem od 580 nita.

TECNO je ovaj model opremio i stereo zvučnicima sa DTS i Sony Hi-Res sertifikatima kako bi zaokružio celokupno gejming iskustvo, a tu je i poseban Aurora Engine na čiji pogon AI isporučuje munjevite brzine lansiranja igara kako biste istog trenutka mogli da uskočite u akciju i ne brinete da će vam bilo šta pokvariti zabavu jer je Pova 5 gejming telefon opremljen i velikom baterijom kapaciteta 6.000mAh.

Iako je Pova 5 prvenstveno gejming telefon, kompanija TECNO obratila je pažnju na sve njegove aspekte, pa pored brzog MediaTek procesora i mnoštva memorije, ovaj telefon poseduje moćnu 50MP kameru za sve koji veliku pažnju posvećuju fotografijama i video materijalu i izuzetno atraktivan dizajn u modernim bojama koje će učiniti da se ovaj telefon istakne u svakoj situaciji.© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela