Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » TECNO CAMON 20 Premier 5G i PHANTOM V Flip 5G zablistali na dodeli German Design Awards 2024

TECNO, inovativni tehnološki brend, osvojio je nagradu na German Design Awards 2024. za svoja dva najnovija napredna uređaja CAMON 20 Premier 5G i TECNO PHANTOM V Flip 5G.

German Design Avards (GDA) je premijum nagrada Nemačkog saveta za dizajn. Sa svojim svetskim spektrom i međunarodnom privlačnošću, to je jedna od najprestižnijih nagrada u oblasti dizajna u svim industrijama. Od 2012. godine, German Design Avards identifikuje značajne trendove dizajna, predstavlja ih široj javnosti i dodeljuje nagrade. Ove godine je više od deset članova bilo predstavljeno u žiriju German Design Avards 2024, koji se sastojao od stručnjaka za dizajn iz biznisa, akademske zajednice i nauke, kao i industrije dizajna. Svi članovi žirija su priznati autoriteti u svojim oblastima.

PHANTOM V Flip 5G osvaja specijalno priznanje vrhunskog dizajna proizvoda u kategoriji računara i komunikacija, nakon što je očarao sudije svojim prepoznatljivim kružnim spoljnim ekranom „The Planet“ i estetikom inspirisanom kosmosom, označavajući značajno dostignuće u dizajnu. Pored svoje estetske privlačnosti, PHANTOM V Flip 5G daje prednost korisničkom iskustvu, uključujući optimalan odnos prianjanja, kreativnu fotografiju koja podržava različite inovativne režime snimanja i izvanrednu teksturu. Dizajn uređaja dobio je visoke pohvale od GDA sudija za pažljivo razmatranje i forme i funkcije.

U međuvremenu, CAMON 20 Premier 5G je prepoznat kao pobednik vrhunskog dizajna proizvoda u kategoriji računara i komunikacija sa svojim jedinstvenim CAMON PUZZLE dekonstrukcionističkim dizajnom, izazivajući tradicionalno minimalističku estetiku industrije. CAMON 20 Premier 5G ističe se kao trend inovacije, sa revolucionarnom noćnom fotografijom i stabilnim portretnim video mogućnostima pogodnim za korisnike koji gledaju u budućnost. Fuzija magične kože sa keramičkim materijalima koju su realizovali TECNO dizajneri stvara neverovatnu udobnost sa prirodnom taktilnom teksturom koja ne ostavlja otiske prstiju. Sa jedinstvenim izgledom i visokokvalitetnim materijalima, CAMON 20 serija donosi standard industrijskog dizajna u novu eru.

Kao najnoviji inovativni uređaji brenda, CAMON 20 Premier 5G i PHANTOM V Flip 5G su nastavak TECNO verovanja u moć dizajna da oblikuje budućnost. Priznanje označava još jednu prekretnicu u istraživanju novih faktora oblika za poboljšanje premijum sklopivog korisničkog iskustva putem PHANTOM V Flip 5G i modno fokusiranih trendsetera kroz CAMON 20 Premier 5G. Osvajanje German Design Award 2024. naglašava izuzetan spoj najsavremenije tehnologije i estetskog sjaja TECNO, postavljajući novi standard u svetu pametnih telefona.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela