Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Svi razlozi zbog kojih bi Motorola edge 30 neo trebalo da bude vaš novi telefon

Prva stvar koja Motorolu edge 30 neo izdvaja od konkurencije jesu njegove kompaktne dimenzije. Motorola egde 30 neo poseduje manju dijagonalu ekrana od 6.28 inča, što je idealno za sve koji traže telefon koji lako mogu da koriste jednom rukom i koji bez problema može da stane u džep ili tašnu.

Uprkos manjim dimenzijama, edge 30 neo poseduje premijum AMOLED ekran koji prikazuje oštre i svetle boje. Velika prednost ovog modela jeste i izuzetno brz rad ekrana zahvaljujući visokom osvežavanju ekrana od 120Hz. Ovo se posebno primećuje kada surfujete internetom, koristite aplikacije ili uživate u gejmingu jer ne dolazi do seckanja sadržaja i sve što gledate je izuzetno fluidno. Treba napomenuti i da većina telefona u ovoj klasi, pa čak i neki u višim, imaju znatno niže osvežavanje ekrana.

 

neo

 

Sa zadnje strane smešten je podjednako sposoban sistem kamera. Glavna 64MP kamera poseduje optičku stabilizaciju slike (OIS) koja dodatno doprinosi oštrim fotografijama, koje su ujedno živopisne i bez ikakvih šumova. Tu je i 32MP selfi kamera ugrađena u ekran koja pored pravljenja odličnih selfija može da služi i kao veoma kvalitetna kamera za video pozive.

U poređenju sa telefonom koji planirate da promenite, edge 30 neo je sasvim sigurno u potpuno drugoj ligi kada su u pitanju specifikacije i brojni drugi detalji. Sasvim sigurno će vam ponuditi veću brzinu zahvaljujući Snapdragon 695 procesoru koji je uparen sa 8GB radne i 128GB interne memorije. U pitanju su specifikacije koje će bez ikakvih problema izaći na kraj sa svim zahtevnim zadacima i igrama.

Kada je trajanje baterije u pitanju, edge 30 neo je takođe ispred konkurencije pošto nudi 68W brzo punjenje koje nakon samo 10 minuta punjenja pruža dodatnih 12 sati rada, a tu je i opcija bežičnog punjenja koja je uglavnom dostupna kod mnogo skupljih telefona. Za sve koji veliku pažnju pridaju dizajnu, edge 30 neo takođe donosi dašak svežeg vazduha u srednju klasu. Pored kompaktnijih dimenzija, Motorolin novi smartfon dolazi u krajnje interesantnim i upečatljivim bojama koje uključuju pantone Very Peri boju godine koja će definitivno učiniti da se vaš novi telefon izdvoji iz mase.

Svi koji uvek traže više za svoj novac, na raspolaganju imaju i posebna softverska rešenja koja se mogu naći samo na Motorola telefonima kao što su Ready For i ThinkShield for mobile.

Zahvaljujući Ready For funkciji, edge 30 neo lako se može povezati sa televizorom ili kompjuterom kako biste mogli da koristite aplikacije na velikom ekranu, igrate igre ili završavate poslovne obaveze bez potrebe da uz sebe imate kompjuter. Posebna pažnja posvećena je i bezbednosti podataka na telefonu koje štiti ThinkShield for mobile, bezbednosno rešenje koje putem softvera i hardvera štiti sve ono što je vama bitno.

Motorola je uspela da stvori veoma atraktivan telefon sa još atraktivnijom cenom koji nudi stil koji se ne može nači na drugim telefonima, kompaktne dimenzije idealne za sve kojima ne prija glomaznost postojećih telefona na tržištu, ozbiljne specifikacije za srednju klasu i brojne napredne funkcije koje će vam olakšati život.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela