Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Svetska premijera telefona SAMSUNG Galaxy S8 i SAMSUNG Galaxy S8+

Samsung Electronics je predstavio svetu Galaxy S8 i S8+, telefone koji pomeraju granice pametnih telefona svojim besprekorno dizajniranim hardverom i donose novi način interakcije korisnika sa svojim uređajem. Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, kao i beskrajnog ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj, Galaxy S8 i S8+ donose novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući sasvim novu galaksiju mogućnosti.

 

Midnight Black

 

„Samsung Galaxy S8 i S8+ otvaraju novu eru dizajna pametnih telefona i fantastične nove servise, otvarajući nove načine na  koje se može iskusiti svet“, izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Galaxy S8 predstavlja ostvarenje našeg obećanja o ponovnom zadobijanju  vašeg poverenja. Ovi telefoni redefinišu sve mogućnosti kad se radi o sigurnosti i prekretnica su u Samsungovoj baštini pametnih telefona“

 

Galaxy S8 nastavlja Samsungovu tradiciju izvanredno dizajniranih i funkcionalnih uređaja. Dostupan u modelima sa dijagonalom od 5,8 inča (Galaxy S8) i 6,2 inča (Galaxy S8+) beskrajni ekran i njegov dizajn bez okvira donose glatku, neprekidnu površinu bez dugmića ili oštrih ivica. Sve to zajedno omogućava potpuno udubljivanje u vizuelne sadržaje, bez skretanja pažnje i olakšava istovremeno izvršavanje više zadataka. Kompaktni dizajn Galaxy S8 modela omogućava da se telefon udobno koristi jednom rukom, a staklo Corning® Gorilla® Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani donosi i trajnost, ali i visokokvalitetnu završnu obradu.

 

Uz stalne inovacije u dizajnu, Samsung nastavlja da obezbeđuje vrhunsku tehnologiju koju korisnici vole uključujući :

  • Premium kameru: Galaxy S8 i S8+ opremljeni su naprednom kamerom od 8 MP F 1.7 sa automatskim zumiranjem sa prednje strane, a Dual Pixel kamerom od 12 MP F1.7 sa zadnje strane, za najbolje fotografije u uslovima slabog osvetljenja, najbolji zum i zaštitu od „mutnih“ fotografija, uz unapređene mogućnosti obrade slike.
  • Moćne performanse: Uz moćne performanse i mogućnosti povezivanja, Galaxy S8 i S8+ se odlikuje prvim 10-nm čipom u ovoj industriji, što omogućava veću brzinu i efikasnost. Oni su takođe spremni za gigabitne LTE i gigabitne Wi-Fi mreže, obezbeđuje podršku do 1 Gbps tako da korisnici mogu brzo da preuzmu datoteke s interneta, bez obzira na njihovu veličinu.
  • Neverovatnu zabavu: Kao prvi mobilni uređaj sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ vam omogućavaju da vidite iste one žive boje i kontraste koje su autori i želeli da vidite, dok gledate svoje omiljene video sadržaje. Uz to, ova serija donosi novu generaciju iskustva u igranju igara uz živopisnu, superiornu grafiku, kao i paket igrica Game Pack sa vrhunskim naslovima, uključujući i neke igre koje podržava Vulkan API.
  • Globalni standard u bezbednosti mobilnih uređaja: Galaxy S8 i S8+ izgrađeni su na platformi Samsung Knox, koja odgovara standardima bezbednosnih službi. Uz to, nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica, tako da korisnici mogu da odaberu siguran biometrijski metod autentifikacije koji njima najviše odgovara.

Galaxy S8 i S8+ dolaze i sa osnovnim Galaxy funkcijama koje su naši korisnici već zavoleli, kao što su:

 

  • otpornost na vodu i prašinu prema standardu IP68
  • MicroSD podrška do 256GB
  • Always on dispej
  • Sposobnost brzog i bežičnog punjenja

Bigzbi (Bixby) je inteligentni interfejs koji će pomoći korisnicima da dobiju još više od svog telefona. Sa novim Bigzbi tasterom, moći ćete lako da pristupite Bigzbiju i pristupite servisima i aplikacijama jednostavnim glasovnim komandama, dodirom, vizuelnim i tekstualnim komandama. Nakon pokretanja, Bigzbi glasovna funkcija integrisaće se sa nekoliko Samsungovih ugrađenih aplikacija i funkcija, uključujući kameru, kontakte, galeriju, poruke i podešavanja, a u bliskoj budućnosti je u planu proširenje mogućnosti na veći broj Samsungovih i drugih aplikacija. Sposobnost kontekstualne svesti omogućava Bigzbi interfejsu da ponudi personalizovanu  pomoć svakom korisniku, na osnovu kontinuirianog praćenja  korisnikovih interesovanja, situacija u kojima  se nalazi i lokaciji.

Korisnici takođe mogu da kupuju, traže slike i detaljne informacije o obližnjim mestima pomoću Bigzbi tehnologije prepoznavanja slika. Kako njegov ekosistem bude rastao, on će povezivati sve veći broj uređaja, aplikacija i servisa kao sveprisutan interfejs, što će otvoriti nove mogućnosti i opcije za jednostavniji život.

Galaxy S8 i S8+ donose širi spektar proizvoda i servisa, unapređujući Galaxy S8 iskustvo na vrhunsku mobilnu produktivnost i mogućnosti povezivanja.

Galaxy S8 i S8+ otključavaju novi Gear VR sa daljinskim upravljačem, koji pokreće Oculus. Omogućavajući laku kontrolu i navigaciju jednom rukom, upravljač pruža bolju interakciju pri kretanju, kada se pristupi interaktivnom VR sadržaju. Galaxy S8 i S8+ će se takođe povezati i sa novim Gear 360 kako bi proizveo video snimke od 360 stepeni u 4k rezoluciji i fotografije od 15 MP.

Samsung DeX predstavlja jedinstveno rešenje koje vaš pametni telefon transformiše u desktop uređaj, korišćenjem procesorske snage Galaxy S8, kako bi se obezbedila unapređena produktivnost. On donosi bezbedno iskustvo upotrebe u desktop okruženju. Pomoću Samsung DeX, korisnici lako mogu da prikažu i menjaju podatke na svom telefonu, čime rad sa pametnog telefona postaje brži i efikasniji.

Uz to, kako sve veći broj IoT uređaja bude izlazio na tržište, a mreža povezanih uređaja bude postajala sve složenija, Samsung Connect će obezbediti pojednostavljeno upravljanje pametnim uređajima. Samsung Connect omogućava korisnicima da lako aktiviraju uređaje koji su osposobljeni za rad u okviru IoT, kroz jednostavan proces konfiguracije u tri koraka, te da upravljaju svim povezanim uređajima kroz jednu integrisanu aplikaciju.

Galaxy S8 i S8+ takođe donose unapređenu uslugu Samsung Health servisa, proširujući jednu od najčešće korišćenih Samsungovih usluga koja širom sveta ima 60 miliona aktivnih korisnika na mesečnom i 11 miliona aktivnih korisnika na dnevnom nivou. Samsung Health uključuje tele-healt (samo u SAD-u), lični koučing i društvene mogućnosti koje menjaju tradicionalno zdravlje i fitnes.

Korisnici sada mogu svoj novčanik da ostave kod kuće jer će, uz pomoć Samsung Pay, Galaxy S8 ili S8+ predstavljati njihov digitalni novčanik koji mogu da koriste na mestima gde inače koriste platne kartice.  Sa više od 870 partnera među bankama, Samsung Pay je do sada ostvario više od 240 miliona transakcija.

Nove slušalice visokih performansi, u čijoj je izradi učestvovao AKG by Harman, koje nude audio reprodukciju bez kompromisa za neprevaziđen kvalitet zvuka, biće sastavni deo svakog pakovanja. Ove slušalice omogućavaju udobno postavljanje u uho, obezbeđujući tako veće prigušenje buke iz okruženja, a biće izrađene od  posebnog materijala koji se sastoji od metala i tkanine i sprečava da se slušalice zamrse.

 

Galaxy S8 i S8 plus će biti u prodaji u Evropi od 21. aprila 2017. Biće dostupan u bogatoj paleti boja, koja obuhvata ponoćno crnu, orhideja sivu i arktički srebrnu. Svi zainteresovani korisnici biće u mogućnosti da već od sutra kod operatera izvrše predporudžbinu kako bi svoj pametni telefon, u zavisnosti od raspoloživih zaliha, dobili pre početka zvanične prodaje.

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela