Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Samsung najavio novu Galaxy A seriju

Kompanija Samsung najavila je novu Galaxy A seriju, puštajući na tržište dva nova pametna telefona sa inovacijama koje će biti implementirane u celu industriju, počevši od srednje kategorije uređaja. Galaxy A50 i A30 donose unapređenja najvažnijih karakteristika, uz impresivno vizuelno iskustvo, dugotrajnije performanse i kameru koja beleži svet korisnika upravo onakvim kakvim ga on vidi.

Nova Galaxy A serija je dizajnirana u skladu sa savremenim načinom povezivanja korisnika – deljenje, snimanje i uživanje u live sadržajima. Nova A serija nudi raznolike, moćne uređaje koji mogu pratiti ove spontane interakcije.

„Naš cilj je da obezbedimo svim korisnicima značajno bolje iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja, a inovacije započinjemo upravo unapređivanjem Galaxy A serije,“ izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Ljudi menjaju način povezivanja, a njihovi pametni telefoni treba da drže korak sa tim promenama. Nova Galaxy A serija donosi unapređenja osnovnih funkcija koje su upravo u skladu sa promenama u načinu povezivanja korisnika, uz različite opcije koje imaju za cilj da zadovolje korisnikove potrebe koje se takođe menjaju“.

Sa Galaxy A serijom, korisnici mogu neometano da uživaju u Galaxy ekosistemu pomoću ključnih servisa kao što su Samsung Health, Bixby i drugi.

 

A50_Back_Blue

 

Galaxy A50

Sa premium funkcionalnom kamerom, dugotrajnom baterijom koja se brzo puni i Infinity-U ekranom, Galaxy A50 korisnika povezuje sa svetom u kome živi.

Galaxy A50 omogućava da korisnik na revolucionarni način snimi i deli fotografije trostrukom kamerom, dizajniranom tako da donosi preciznu repliku ljudskog vida.

  • Korisnik može da, bez ograničenja, fotografiše svet pomoću ultraširokog objektiva. Uz funkciju „inteligentni prekidač“, kamera sada može da identifikuje i predloži kada je potrebno da se koristi program rada sa širokim objektivom.
  • Glavna kamera od 25 MP snima jasne fotografije pri blještavoj dnevnoj svetlosti. Istovremeno, u mraku, inovativni objektiv omogućava snimanje takođe jasnih fotografija tako što detektuje veću količinu svetlosti i smanjuje šum. U kombinaciji sa dubinskim objektivom, kamera nudi Live Focus iskustvo koje omogućava da korisnik izabere šta želi da naglasi.
  • AI kamera omogućava da korisnik snimi najbolju scenu, dok funkcija za optimizaciju scene Optimizer prepoznaje i optimizuje 20 različitih scena; funkcija koja registruje nedostatke i greške Flaw Detection osigurava da korisnik ne propusti mogućnost da snimi savršen portret. Bixby Vision funkcija koristi kameru i veštačku inteligenciju (AI) pružajući podršku korisniku pri kupovini na internetu, prevođenju tekstuelnih sadržaja i pronalasku neophodnih informacija koje su mu potrebne.
  • Uz Selfie Focus korisnik može da dotera svoj portret napravljen selfi kamerom, pomoću funkcije kojom suptilno zamućuje detalje iz pozadine.

Uz funkciju otključavanja pomoću skeniranja otiska prsta na ekranu, model A50 se intuitivno otključava bez promene položaja držanja telefona u ruci. Model A50 je tanak i poseduje glatku zakrivljenu formu, te ga ovakav dizajn čini vrlo „udobnim“ za držanje. Dostupan je u četiri boje koje korisnik može da prilagoditi svom karakteru: u crnoj, beloj, plavoj i koralnoj.

Galaxy A30

Galaxy A30 je namenjen onima koji su stalno u pokretu, opremljen je moćnom baterijom od 4.000 mAh, sa brzim punjenjem.

Super AMOLED Infinity-U ekran od 6,4 inča nudi neverovatno iskustvo „od ivice do ivice“ ekrana, idealan je za igranje igara, gledanje video snimaka, multi-tasking i za pretraživanje interneta – što korisniku omogućava da zaista živi život u pokretu, ne propuštajući ni jedan trenutak.

Dizajniran za jedistveno iskustvo u korišćenju mobilnog uređaja, model A30 obuhvata napredne funkcije kao što su dvostruka kamera koja ima i ultraširoki objektiv, uz jednostavan, sigurni pristup uređaju koji se otključava otiskom prsta na njegovoj poleđini, kao i intuitivnim prepoznavanjem lica.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela