Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Sa modelom g100 Motorola proslavlja dva najvažnija događaja u svetu moblinih telefona

Kompanija Motorola je tokom meseca aprila proslavila dve velike godišnjice koje na najbolji način oslikavaju značajan doprinos kompanije napretku mobilne tehnologije, posebno u 5G eri, kao i konstantu želju da korisnicima pruži revolucionarne inovacije.

Pre dve godine, 3. aprila 2019. godine, Motorola je prva na svetu predstavila komercijalno dostupan smartfon koji je u stanju da se poveže na 5G mrežu kombinujući 5G moto mod i model Z3.

Ovo je bio veoma važan prvi korak u Motorolinoj misiji da učini 5G dostupan svima. Na isti ovaj datum 1973. godine, Motorola je javno demonstrirala prvi portabl telefon koristeći prototip Motorola DynaTAC 8000X uređaja.

Od prvog mobilnog poziva na svetu do najbržih 5G brzina, Motorola uređaji su bili tu, na svakom značajnom koraku napretka.

U protekle dve godine, Motorola je nastavila svoju posvećenost omogućavanja 5G konekcije što većem broju korisnika predstavljajući nekoliko 5G smartfona kao što su Motorola Edge, Edge+, Motorola G 5G i Razr 5G.

A najnoviji uređaj koji korisnicima omogućava uživanje u najvećim internet brzinama je model Motorola g100.

Ovaj model ne samo da korisnicima pruža vrtoglave 5G internet brzine po pristupačnoj ceni, nego je Motorola otišla korak dalje u svojoj misiji da demokratizuje tehnologiju i ponudi je svima po znatno pristupačnijoj ceni opremajući ovaj model najnovijim i najmoćnijim Snapdragon 870 procesorom.

Motorola g100 ne samo da nudi 5G, već je i jedan od prvih telefona na svetu koji koristi najnoviju Snapdragon 870 5G platformu, a sasvim siguno među prvima u srednjoj klasi koji daje neverovatno brzi internet i vrtoglave performanse.

Strimovanje i preuzimanje sa interneta sada je brže nego ikada, a zastajkivanje je stvar prošlosti sa kamerom koja se aktivira istog trenutka kada je pokrenete, ultra-brzim otvaranjem aplikacija i bezgraničnim mogućnostima za multitasking.

 

moto g100 4

 

Sa 8GB memorije najnovije generacije, 128GB ugrađenog prostora za skladištenje podataka i mogućnošću da se on proširi za 1TB dodavanjem microSD kartice, imate dovoljno prostora za sav omiljen sadržaj i aplikacije, kao i procesorsku snagu koja se stara da sve radi glatko iz dana u dan.

Sve ove performanse zahtevaju i maksimalnu energiju, zbog čega smo odabrali bateriju kapaciteta 5.000mAh koja se stara da uvek možete da maksimalno iskoristite sve ono što moto g100 ima da ponudi jer pruža preko 40 sati korišćenja.

64MP sistem kamera na moto g100 smartfonu opremljen svim hardverskim i softverskim rešenjima koja će vam biti potrebna za zapanjujuće fotografije. Glavni senzor rezolucije 64MP sa Quad Pixel tehnologijom za 4x veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja i 16MP prednja kamera savršeni su za slikanje svakodnevnih trenutaka uz prelepe i oštre detalje.

Dual ultraširoke kamere, jedna napred, a jedna pozadi, omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koji slikate za savršene panoramske fotografije i selfije za pamćenje. Plus, Macro Vision sa ugrađenim svetlosnim krugom približiće vas 5x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnim objektivima kako biste uhvatili i najsitniji detalj – i to bez upotrebe posebnog objektiva.

Moto g100 poseduje moć koja čeka da bude oslobođena. Zato smo razvili Ready For, novu platformu koja pojačava sve sposobnosti telefona i diže ih na potpouno nov nivo. Prebacite igre sa telefona na veliki ekran za dodatni nalet adrenalina.

Osećajte se kao da ste u istoj prostoriji sa sagovornikom tokom video poziva zahvaljujući našem jedinstvenom mobilnom iskustvu koje vam dozvoljava da aktivirate napredno praćenje subjekta prilikom poziva i snimanja. Koristite aplikacije na displeju monitora i obezbedite sebi više prostora za igru i posao. Ovo su samo neki od načina na koje možete da koristite Ready For platformu, a uskoro vam stižu i mnoge druge napredne mogućnosti.

Naš potpuno nov uređaj dolazi sa zapanjujućim i premijum dizajnom u dve specifične boje – iridescent sky i iridescent ocean – koje se magično menjaju svaki put kada svetlost padne na uređaj pod drugim uglom.

Motorola je svoje 5G uređaje predstavila na preko 30 tržišta širom sveta, a sa kontinuiranim inovacijama želi da nastavi sa svojim pionirskim radom i proširi 5G pristup na još više zemalja dajući korisnicima više snage i slobode da rade stvari koje žele – uz pomoć najnovije tehnologije.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela