Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Restrospektiva Huawei nova serije – telefoni za svaku priliku

Kompanija Huawei svojim korisnicima godinama unazad pomaže pri poboljšanju produktivnosti i kreiranju posebnog imidža uz moderne pametne telefone. Od svog početka, Huawei nova serija je namenjena svima koji gaje mladalački duh. Predstavlja simbol slobode, kreativnosti i svestranosti, a ono što povezuje svaku generaciju ovih telefona jesu glatke linije, prepoznatljive boje i besprekorna fuzija tehnologije i estetike. Vrhunskim dizajnom i odličnim tehničkim karakteristikama uređaji Huawei nova serije su kreirani da se izdvajaju među drugima.

 

Huawei nova Y70 i nova Y90

 

Proširite vidike uz Huawei nova 9 seriju

Huawei nova 9 je predstavljen kao telefon interesantne boje, kvalitetne i elegantne izrade i standardno dobrih kamera, kako u dnevnom, tako i u noćnom ambijentu. Tanak i lagan, ovaj uređaj velikih mogućnosti je dobio i svog naslednika.

Huawei nova 9 SE je zadržao prostrani ekran sa jedva vidljivim ivicama. Unapređeno je sve ono što su korisnici voleli kod Huawei nova 9 modela – kamere i mnogobrojne opcije snimanja kao i dizajn. Huawei nova 9 SE omogućava istovremeno snimanje prednjom i zadnjom kamerom visoke rezolucije, fotografisanje portreta uz zamućenje pozadine, dok se posebno se ističu svojom preciznošću fotografije koje su nastale tokom večernjih sati. Star Orbit Ring dizajn, koji je karakterističan za Huawei nova seriju, je sa ovim modelom telefona dodatno poboljšan. Privlačne boje i sjaj koji Huawei nova 9 SE ima će korisnicima pružiti potrebnu odvažnost i samopouzdanje.

Mladalački dizajn i jaka kamera telefona Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90

Pristupačan i inspirativan, novi član ove popularne serije je dostupan od ove godine na našem tržištu. U pitanju je Huawei nova Y70, a ono što ga izdvaja je privlačna estetika i njegova velika baterija koja se brzo dostiže 100% i pruža mogućnost punjenja samo dva puta nedeljno. Karakteristično za Huawei nova seriju, i ovaj telefon ima ekran naprednih mogućnosti, a velika prednost koja se ističe jesu režimi za zaštitu vida korisnika tokom višečasovnog korišćenja telefona. Uz trostruku zadnju kameru, algoritme za optimizaciju fotografija i razne efekte, ovaj uređaj vam garantuje detaljne pejzaže i jednostavno pravljenje portreta.

Huawei nova Y90 je takođe dostupan svim ljubiteljima svestranih telefona koji žele da se istaknu. Uz veliki displej i brzinu osvežavanja ekrana je moguće nesmetano pregledati veliki broj sadržaja ili koristiti više aplikacija u isto vreme. Baterija ovog telefona podržava višečasovne razgovore, gledanje video snimaka ili filmova kao i igranje igrica. Inovativne opcije fotografisanja u situacijama noćnog ambijenta ili dinamičnog okruženja dolaze do izražaja uz trostruku zadnju kameru, kao i prednju kameru jednostavnu za pravljenje vlogova.

Huawei nova 10 serija donosi inovacije

Huawei nova serija ima nasleđe pružanja sjajnih iskustava svojim korisnicima, a ove jeseni se vraća sa naprednijim modelima jedinstvene estetike. U pitanju su telefoni Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro, atraktivnih blistavih boja i prepoznatljivog Star Orbit Ring dizajna. Ultratanko kućište, zakrivljeni displej i ergonomski dizajn čine ove telefone idealnim za korišćenje u svim situacijama.

Vanserijske kamere se ističu kod Huawei nova 10 modela, a uz unapređene opcije fotografisanja i snimanja, kao i efekte za postizanje idealnih portreta, korisnici će imati odlično iskustvo korišćenja. Ono što će sigurno sve oduševiti jeste najbolja prednja kamera u industriji pametnih telefona. Kao i njeni prethodnici, Huawei nova 10 serija pomera granice estetike i na sofisticiran način omogućava beleženje dragih životnih trenutaka.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela