Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Redmi Note 12 sa još više memorije za nezaboravne trenutke

Redmi Note 12 u svojoj najnovijoj varijanti donosi uzbuđenje među ljubitelje pametnih telefona! Sada možete uživati u ovom impresivnom modelu sa 8GB RAM-a i ogromnom internom memorijom od čak 256GB. Promocija traje do 8. oktobra 2023, pa ne propustite priliku da unapredite svoj digitalni svet.

Za početak, najnoviji Redmi Note 12 dostupan u dve elegantne boje – Onyx sivoj i ledeno plavoj, kako biste mogli da odaberete onu koja najbolje odražava vaš lični stil. Od specifikacije se, pored memorije, izdvaja i ekran. U pitanju je 6,67” AMOLED ekran koji se osvežava brzinom od 120Hz i koji će na vašem dlanu oživeti svaki sadržaj.

Ovaj vrhunski model, koji nudi neograničene mogućnosti i sa kojim nikada više nećete brinuti o nedostatku prostora za omiljene aplikacije, fotografije i video sadržaj, dostupan je po ceni od 24.999 rsd i može se naći u Xiaomi prodavnicama ili nekoj od partnerskih radnji kao što su Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia, CT shop. Osim toga, Redmi Note 12 8/256GB biće dostupan i u ponudi sva tri mobilna operatora, tako da možete izabrati najbolji plan koji odgovara vašim potrebama.

Ne propustite priliku da unapredite svoju svakodnevnicu tako što ćete iskusiti visoke performanse i obilje prostora uz Redmi Note 12 8/256GB. Ova promocija traje ograničeno vreme, pa je sada pravo vreme da nabavite ovaj impresivni uređaj i osetite razliku!

Više informacija pogledajte na linku.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela