Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » realme UBRZAVA tržište pametnih telefona sa GT NEO 3 serijom koja stiže u Evropu 8. juna

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona u Evropi, potvrdio je da će 8. juna lansirati vodeću seriju: GT NEO 3. Nakon četiri godine u izradi, realme GT NEO 3 dolazi sa ultra brzim punjenjem od 150 W i ujedno postaje pametni telefon sa najbržim punjenjem baterije na svetu – 50% za 5 minuta. GT NEO 3 poseduje veću stopu konverzije punjenja baterije, bolju efikasnost punjenja i manje gubitke.

 

GT Neo 3 - telefon koji se puni najbrze na svetu

 

Takođe, realme GT NEO 3 ima prvi MediaTek Dimensity 8100 čipset u Evropi, sa HyperEngine 5.0 tehnologijom koja zajedno sa uštedom energije, obezbeđuje i superiorne performanse procesora, posebno značajne za gejming. Sa onim što znamo o GT NEO 3 tehnologiji, ovaj pametni telefon promeniće pravila igre na tržištu, inspirišući i podstičući želju za novim tehnološkim otkrićima među tehnološkim entuzijastima.

Pored realme GT NEO 3, najavljen je još jedan vodeći model u segmentu – realme GT NEO 3T, koji sadrži 80W SuperDart punjenje, Snapdragon 870 čipset i legendarni trkački dizajn. Odgovarajući na nasleđe „snage i stila“ od samog početka, realme je sarađivao sa Dragon Ball Z kako bi pripremio limitiranu seriju za realme GT NEO 3T.

Sa „dolaskom” realme-a u junu, tržište pametnih telefona se zahuktava. Nakon objavljivanja mota „NEO probuđena brzina“, proizvodi Realme-a koji dolaze  demonstriraće ovaj duh isporukom najsavremenijih tehnologija sa izuzetnim detaljima koji doprinose stilu svakog korisnika.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela